When I apply configuration I get an error

Discussion in 'General' started by ramoncio, Nov 4, 2007.

  1. ramoncio

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    0
  2. techieg

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Same thing here, error shows;

    The requested URL /config.php&handler=reload was not found on this server.
     
  3. techieg

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Cannot upload System Recordings either, gives the following error;

    [ERROR] The Recorded File Does Not exists:
    /tmp/unnumbered-ivrrecording.gsm

    make sure you uploaded or recorded a file with the entered extension


    I even uploaded the files via WinSCP, they are still not noticed by the system. These are the same files successfully used in all my setups, even version 0.8.5 .
    For this reason, it is practically impossible to configure and test production setup since one needs to be able to upload custom prompts for IVR routing of inbound and outbound calls.<br><br>Post edited by: techieg, at: 2007/11/04 18:47
     
  4. techieg

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    The other sad thing is that one cannot upload and restore a backup into a fresh install. All you see is the Backup button, no Restore button to browse to a previously backed up file from another system (that one could possibly use as an installation template) into a fresh install so as to speed up recoveries/restore process.<br><br>Post edited by: techieg, at: 2007/11/04 18:51
     
  5. ramoncio

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    0
    I am importing sound files as system recordings on 0.9 beta2 without problems right now.
    What do you exactly do?
     
  6. ramoncio

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    0
    In 0.9 beta2 the backup restore page has improved a lot. Have a look
     
  7. techieg

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    That was 0.9beta1. I am currently downloading beta2 right now. It skipped my mind that beta2 is already out a day after I burned beta1. Damn these things are eating up my CDRs like gremlins (LO really L). Keep it coming, there are tons of CDRs to burn.
     
  8. ramoncio

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    0
    They plan to release beta3 in a couple of days.
    They'll fix some bugs in beta1 and beta2.
    I always use re-writable cds for Elastix.
     
  9. techieg

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    I have no idea where my set or DCRWs are, that was what I used to use as well. I guess I have to go out to the store for some right about NOW.
     
  10. ramoncio

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    0
    For testing purposes you can boot and install Elastix in a VMWare virtual machine. No need to use cds. You just have to configure the virtual machine to boot from the iso file.<br><br>Post edited by: ramoncio, at: 2007/11/04 23:37
     
  11. techieg

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    In Elastix 0.9 final whenever one makes changes in General Settings and clicks the "Apply" button it still gives the following error;

    The requested URL /config.php&handler=reload was not found on this server.

    This problem was reported in the betas.
     
  12. lek

    lek Guest

    techieg,

    We could not reproduce the bug in our Labs. The /config.php already exists.

    Maybe will be usefull if you can send us a screenshot with the error and a screenshot of the previous screen, just before you clic on the "Apply" link.
     
  13. ramoncio

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    0
    <br><br>Post edited by: ramoncio, at: 2007/11/18 01:56
     
  14. chocho

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
  15. saleh

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    I get the same error und i have the latest update for Elastix Distro 0.9.0.
    elastix-0.9.0-15
    freePBX-2.3.1-12

    *** embedded freePBX AND Apply Configuration Changes Problem ***
    http://www.elastix.org/component/option ... n/lang,en/

    Before the clic on the "Apply" link.
    https://192.168.50.1/?menu=pbxconfig&display=general

    After the click on the "Apply" link.

    Apply Configuration Changes Here
    https://192.168.50.1/config.php&handler=reload

    The Result after the click on the "Apply" link.
    Not Found

    The requested URL /config.php&handler=reload was not found on this server.

    The Right Way is:
    /config.php?display=general&handler=reload<br><br>Post edited by: saleh, at: 2007/11/18 15:38
     
  16. saleh

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
  17. lek

    lek Guest

    This is fixed in the repo already. Please run a "yum update elastix"
     
  18. ramoncio

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    0
    It doesn't work for me.
    I just did yum update elastix, then restarted amportal, went to General Settings, changed something, submitted and when I apply changes I still get:

    https://192.168.160.10/config.php&handler=reload
    Maybe I have to reboot or do something else??


    It works!!
    I got the wrong ssh window and updated other test machine, not the one I had at the web interface.<br><br>Post edited by: ramoncio, at: 2007/11/20 01:53
     
  19. adminad

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
  20. saleh

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    to many Problem with "Apply Configuration Changes" in the Embedded freePBX and Unembedded freePBX
    Example: try to add mp3 files or others file to the "Music on Hold"

    "Apply Configuration Changes" in the Embedded freePBX
    1) blank page
    2) refresh the blank page do the "Apply Configuration Changes"
    3) to many disconnected from the asterisk console when i applay the "Apply Configuration Changes" and i can test this with

    core show uptime

    System uptime: 00 minutes, 01 seconds

    4) "Apply Configuration Changes" hangup

    5) to many clic to accept the "Apply Configuration Changes"


    "Apply Configuration Changes" in the Unembedded freePBX
    1) Error: Did not receive valid response from server
    2) to many disconnected from the asterisk console when i applay the "Apply Configuration Changes" and i can test this with
    3) "Apply Configuration Changes" hangup
    4) to many clic to accept the "Apply Configuration Changes"
     

Share This Page