vtiger - ident.agi

Discussion in 'General' started by vlad, Mar 14, 2008.

  1. vlad

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Hello, Im had playing with vtiger, the click and call work fine, but I have troubles with the incoming call pup up, the trouble is with the agi, Im don't know where could be put the agi, I had tested with:

    [ext-local-custom]
    exten => 102,1,AGI(ident.agi)

    or..

    exten => 102,2,AGI(ident.agi)

    or..

    exten => 102,n,AGI(ident.agi)

    I had changed the script next to from-trunk, but the agi is don't executed.

    Where could be insert the line??

    Regards.

    Vlad.

    Post edited by: vlad, at: 2008/03/14 08:26<br><br>Post edited by: vlad, at: 2008/03/15 06:03
     
  2. azambrano

    Joined:
    Mar 14, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi, I think that is a context issue, please can you to add all context for extension 102..
     
  3. vlad

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Yes, is a context issue. The trouble is the place where could be the agi:

    AGI(ident.agi)

    The context to 102 is on extensions_additional.conf

    [ext-local]
    include => ext-local-custom
    exten => 102,1,Macro(exten-vm,novm,102)
    exten => 102,n,Hangup

    Then Im use ext-local-custom to add:

    [ext-local-custom]
    exten => 102,1,AGI(ident.agi)

    But this don't work. Where I could be add the agi?
     
  4. ramoncio

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    0
    I have read in the README from rr_vtiger5asterisk_102.zip it should be like this:

    exten=102,2,AGI,ident.agi

    Any help from Elastix developers??
    Is this feature working?

    Some help would be really appreciated.
     

Share This Page