!!!!!!!URGENT!!!!!!

telecomtechnician

Joined
Jan 8, 2008
Messages
422
Likes
0
Points
16
#1
Hi there, the problem got more complicated, when I try to access to the server´s web interface, now I do not see nothing, only a blank page.

I appreciate some help on this, and I need it fast, there is an important installation pending on this

David Medina
 

vtofa

Joined
Oct 21, 2008
Messages
67
Likes
0
Points
0
#2
There was a similar problem with one of the early 1.5 betas, where the browser would prompt for the certificate, but nothing else would show. That was fixed before the first RC came out, though.
 

ramoncio

Joined
May 12, 2010
Messages
1,663
Likes
0
Points
0
#3
Have a look at the httpd logs.
I had the same problem with elastix 1.3, and all I needed was to update the perl modules.
 

ramoncio

Joined
May 12, 2010
Messages
1,663
Likes
0
Points
0
#4
Code:
pear channel-update pear.php.net
pear upgrade-all
pear install db MDB2 Mail Net_SMTP Mail_mime MDB2_driver_mysql
 

telecomtechnician

Joined
Jan 8, 2008
Messages
422
Likes
0
Points
16
#5
Re:!!!!!!!URGENT!!!!!! (Solved)

Hi there

The problem came up because I did a fresh install of elastix 1.5 stable and then did a restore of a backup of an elastix installation in 1.3. After that, I did not upgrade the freepbx modules. Once I did it, and reboot the server, everything went fine.

There is another issue but that is another post

Thanks

David Medina
 

Patrick_elx

Joined
Dec 14, 2008
Messages
1,120
Likes
0
Points
0
#6
Re:!!!!!!!URGENT!!!!!! (Solved)

I've tried also a restore of 1.4 into 1.5 and I notice that all my extensions were not working anymore.
I just had in freepbx to do a submit (without changing anything) on each extension page and ring group to fix it.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,915
Messages
130,920
Members
17,595
Latest member
feparra121
Top