System sounds problem

Joined
May 11, 2008
Messages
6
Points
0
I have installed Elastix 1.0-1
I can't listen system messages when i digit for example *65 to known my extension number or *78 for DND etc.
The music on hold works fine.
Codec g711u
---
modules.conf

[modules]
autoload=yes
;
; If you want, load the GTK console right away.
; Don't load the KDE console since
; it's not as sophisticated right now.
;
noload => pbx_gtkconsole.so
;load => pbx_gtkconsole.so
noload => pbx_kdeconsole.so
;
; Intercom application is obsoleted by
; chan_oss. Don't load it.
;
noload => app_intercom.so
;
; DON'T load the chan_modem.so, as they are obsolete in * 1.2

noload => chan_modem.so
noload => chan_modem_aopen.so
noload => chan_modem_bestdata.so
noload => chan_modem_i4l.so

; don't load the following channels in Elastix by default
noload => chan_skinny.so
noload => chan_unicall.so

; Trunkisavail is a broken module supplied by Trixbox
noload => app_trunkisavail.so

; Ensure that format_* modules are loaded before res_musiconhold
;load => format_ogg_vorbis.so
load => format_wav.so
load => format_pcm.so
load => format_au.so
; This isn't part of 'asterisk' iteslf, it's part of asterisk-addons. If this isn't
; installed, asterisk will fail to start. But it does need to go here for native MOH
; to work using mp3's.
load => format_mp3.so
load => res_musiconhold.so
;
; Load either OSS or ALSA, not both
; By default, load OSS only (automatically) and do not load ALSA
;
noload => chan_alsa.so
noload => chan_oss.so

noload => res_config_pgsql.so
noload => cdr_pgsql.so

noload => chan_unicall.so

;
; Module names listed in "global" section will have symbols globally
; exported to modules loaded after them.
;
[global]
---
Thank you
 

Bob

Joined
Nov 4, 2007
Messages
2,400
Points
36
Which phones have you got???

If you have linksys phones, remove all the vertical service codes....

Make sure that the *xx is the in the dialplan (of the phone)....

Regards

Bob
 
Joined
May 11, 2008
Messages
6
Points
0
I have a linksys phones and i have already removed all the vertical service codes and set the dialplan.
I have the same problem even if i use Zoiper.
Thank you.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,987
Messages
131,100
Members
17,716
Latest member
Orbit114
Top