Strange Asterisk activity

Joined
Dec 11, 2007
Messages
21
Points
0
Hi,
at regular intervals I notice the following activity (under Reports, it appears as a call of duration 7 or 8 seconds)

Code:
    -- Remote UNIX connection
    -- Remote UNIX connection disconnected
    -- Remote UNIX connection
    -- Remote UNIX connection disconnected
    -- Remote UNIX connection
    -- Remote UNIX connection disconnected
    -- Starting simple switch on 'Zap/1-1'
    -- Executing [s@from-pstn:1] NoOp("Zap/1-1", "No DID or CID Match"«») in new stack
    -- Executing [s@from-pstn:2] Answer("Zap/1-1", ""«») in new stack
    -- Executing [s@from-pstn:3] Wait("Zap/1-1", "2"«») in new stack
    -- Executing [s@from-pstn:4] Playback("Zap/1-1", "ss-noservice"«») in new stack
    -- <Zap/1-1> Playing 'ss-noservice' (language 'en')
    -- Executing [s@from-pstn:5] SayAlpha("Zap/1-1", ""«») in new stack
  == Auto fallthrough, channel 'Zap/1-1' status is 'UNKNOWN'
    -- Hungup 'Zap/1-1'
    -- Remote UNIX connection
    -- Remote UNIX connection disconnected
    -- Remote UNIX connection
    -- Remote UNIX connection disconnected
Does anybody know what this is and if it is normal? If it is not, how can I prevent it from happening?
 
Joined
Jun 16, 2008
Messages
20
Points
0
Look like someone is calling on ZAP 1, and you dont have any actions asigned.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,993
Messages
131,109
Members
17,716
Latest member
Orbit114
Top