sip show peers - (Unspecified)

Mathiau

Joined
Jul 16, 2009
Messages
227
Likes
0
Points
0
#1
So i have just connected my 15 Polycom 331 phones to the system, i have configured them all the same in the IP gateway, DHCP is on so they grab IP's automaitcally, all of the phones show under Endpoint configuration and they have all been assigned extensions


when i run sip show peers though it shows a bunch as (Unspecified)

Code:
Name/username              Host            Dyn Nat ACL Port     Status               
4024                       (Unspecified)    D   N      0        UNKNOWN              
4023                       (Unspecified)    D   N      0        UNKNOWN              
4022                       (Unspecified)    D   N      0        UNKNOWN              
4021/4021                  10.0.1.234       D   N      5060     OK (19 ms)           
4020                       (Unspecified)    D   N      0        UNKNOWN              
4019                       (Unspecified)    D   N      0        UNKNOWN              
4018                       (Unspecified)    D   N      0        UNKNOWN              
4017                       (Unspecified)    D   N      0        UNKNOWN              
4016                       (Unspecified)    D   N      0        UNKNOWN              
4015                       (Unspecified)    D   N      0        UNKNOWN              
4014                       (Unspecified)    D   N      0        UNKNOWN              
4013/4013                  10.0.1.232       D   N      5060     OK (20 ms)           
4012/4012                  10.0.1.231       D   N      5060     OK (19 ms)           
4011                       (Unspecified)    D   N      0        UNKNOWN              
4010/4010                  10.0.1.230       D   N      5060     OK (19 ms)           
4009/4009                  10.0.1.229       D   N      5060     OK (19 ms)           
4008                       (Unspecified)    D   N      0        UNKNOWN              
4007/4007                  10.0.1.228       D   N      5060     OK (20 ms)           
4006/4006                  10.0.1.226       D   N      5060     OK (19 ms)           
4005                       (Unspecified)    D   N      0        UNKNOWN              
4004                       (Unspecified)    D   N      0        UNKNOWN              
4003                       (Unspecified)    D   N      0        UNKNOWN              
4002                       (Unspecified)    D   N      0        UNKNOWN              
4001                       (Unspecified)    D   N      0        UNKNOWN              
24 sip peers [Monitored: 7 online, 17 offline Unmonitored: 0 online, 0 offline]

Thoughts?

i have rebooted all the phones, and the server just incase.
 

ermali

Joined
Mar 4, 2009
Messages
34
Likes
0
Points
0
#2
you have to go to PBX Configuration and on each extension you have to do a Submit and Apply Changes...
just do it and reboot the IP Phones...
 

Mathiau

Joined
Jul 16, 2009
Messages
227
Likes
0
Points
0
#3
that seemed to do the trick! thank you sir! (or mam?)
 

Mathiau

Joined
Jul 16, 2009
Messages
227
Likes
0
Points
0
#4
well, i added some more phones and they wont register, sometimes they show, but now it wont, one of them is an Aastra 6757i

i did the above, assigned the ext, under endpoint configuration, then went to the ext and hit submit, but it still isnt showing as registered.....

Annoying, why some phones work fine, other dont.....
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,913
Messages
130,917
Members
17,589
Latest member
cristian.saiz
Top