Server just migrated

rafael

Joined
May 14, 2007
Messages
1,454
Likes
1
Points
0
#1
Dear Community,

We just migrate the server and update fireboard(forum's software) to the latest version. Please use this thread to report any issue.

Best Regards,

Rafael
 

Patrick_elx

Joined
Dec 14, 2008
Messages
1,120
Likes
0
Points
0
#2
still the same problem under the first sub menu of the French forum: the number of message is wrong.
 

rafael

Joined
May 14, 2007
Messages
1,454
Likes
1
Points
0
#3
Yes :( and the same things happends with the Spanish forum.

In fact I don't believe it is a bug, but the way fireboard does things. The French forum such as the Spanish forums contains subforums that contains another sub forums.

For example in Spanish you have General forum and in General Forum you have the subforums that are actually use. What fireboard does when you are in Spanish is count the posts in General, Elastix, etc... This forums are suppose to be categories, but fireboard does not support this future. So it tries to count post in General that are non.

Any way I would be looking for a solution in the fireboard support forums.

Best Regards,

Rafael
 

ramoncio

Joined
May 12, 2010
Messages
1,663
Likes
0
Points
0
#4
Maybe if you change the structure of the forum avoiding so many subforums you can avoid this problem.
Make main forums as Spanish-Elastix Spanish-Help Spanish-addons, etc.
I thought Spanish forums had a very few posts until you made me moderator and I started receiving all the posts. Subforums are too hidden.

Also I noticed https is not working. I thought the whole page wasn't working because I haven't received any forum's post in 2 or 3 days. But I noticed I used https in my bookmark. http seems to work ok.
 

Patrick_elx

Joined
Dec 14, 2008
Messages
1,120
Likes
0
Points
0
#5
sorry to bump an old thread...

Shouldn't we post a link to the mantis bugtracker somewhere on the website (home page left column link? header? documentation?)
 

rafael

Joined
May 14, 2007
Messages
1,454
Likes
1
Points
0
#6
It is publish in the homepage at the left column, but not in the forums and wiki.. Later today, I would move it to the right column and it would be available for all the pages in this site, including forums and wiki.

Thanks for the suggestion,

regards,

rafael
 

Patrick_elx

Joined
Dec 14, 2008
Messages
1,120
Likes
0
Points
0
#7
rafael said:
It is publish in the homepage at the left column,
You know what... I never saw it!!! I was looking for a plain text link and the nice button did not even register in my mind...

Let's go back to compuserve and text only bulletin board. My brain needs an update but I'm afraid of compiling a new kernel...
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,902
Messages
130,886
Members
17,564
Latest member
Mai Tuyen
Top