send fax don't work

Discussion in 'General' started by ming312, Jul 3, 2007.

  1. ming312

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    when i send a fax from a windows client , it doesn't work .

    Your job to 99225 was not sent because document conversion
    failed. The output from the converter program was:

    ERROR: /invalidfont in findfont
    Operand stack:
    courier Courier Font Courier 540296 Courier --nostringval-- Courier NimbusMonL-Regu
    Execution stack:
    %interp_exit .runexec2 --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- 2 %stopped_push --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- false 1 %stopped_push 1 3 %oparray_pop 1 3 %oparray_pop 1 3 %oparray_pop 1 3 %oparray_pop .runexec2 --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- 2 %stopped_push --nostringval-- 2 4 %oparray_pop 3 4 %oparray_pop --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- false 1 %stopped_push 6 5 %oparray_pop --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- 1 -1 1 --nostringval-- %for_neg_int_continue
    Dictionary stack:
    --dict:1124/1686(ro)(G)-- --dict:0/20(G)-- --dict:104/200(L)-- --dict:22/64(L)-- --dict:47/65(ro)(G)-- --dict:1124/1686(ro)(G)--
    Current allocation mode is local
    Last OS error: 2
    ESP Ghostscript 815.02: Unrecoverable error, exit code 1
    /bin/cat: write error: Broken pipe


    Check any PostScript documents for non-standard fonts and invalid constructs

    ------- Unsent job status -------
    Destination: 99225
    JobID: 2
    GroupID: 2
    Sender: root
    Mailaddr: wum@supcon.com
    CommID:
    Modem: any
    Submitted From: help-wm.supcon.com
    Page Width: 0 (mm)
    Page Length: 0 (mm)
    Resolution: 196 (lpi)
    Status: ERROR: /invalidfont in findfont
    Operand stack:
    courier Courier Font Courier 540296 Courier --nostringval-- Courier NimbusMonL-Regu
    Execution stack:
    %interp_exit .runexec2 --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- 2 %stopped_push --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- false 1 %stopped_push 1 3 %oparray_pop 1 3 %oparray_pop 1 3 %oparray_pop 1 3 %oparray_pop .runexec2 --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- 2 %stopped_push --nostringval-- 2 4 %oparray_pop 3 4 %oparray_pop --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- false 1 %stopped_push 6 5 %oparray_pop --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- 1 -1 1 --nostringval-- %for_neg_int_continue
    Dictionary stack:
    --dict:1124/1686(ro)(G)-- --dict:0/20(G)-- --dict:104/200(L)-- --dict:22/64(L)-- --dict:47/65(ro)(G)-- --dict:1124/1686(ro)(G)--
    Current allocation mode is local
    Last OS error: 2
    ESP Ghostscript 815.02: Unrecoverable error, exit code 1
    /bin/cat: write error: Broken pipe

    Dialogs: 0
    Dials: 0
    Calls: 0
    Pages: 0
    TotPages: 0
    Attempts: 0
    Dirnum:
     
  2. EricL

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Ditto on this for me. I suspect that some windows font package for ghostscript didn't get loaded. I'm going to see if I can figure out what it might be and check back here.

    *UPDATE*

    The following shell command fixed it for me:

    yum install urw-fonts

    Apparently the standard Windows-compatible fonts weren't loaded by default.

    Eric<br><br>Post edited by: EricL, at: 2007/07/05 10:20
     
  3. lek

    lek Guest

    Dear EricL,

    You're right. This package (urw-fonts) was missed. It'll be included in the next version. Meanwhile you can do a yum install "urw-fonts" as you mention.
     

Share This Page