Rhino RCB4FXO not detected for Elastix 2.03

Discussion in 'Gateways' started by aerodesliza, Jan 8, 2011.

  1. aerodesliza

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    206
    Likes Received:
    0
    Hi guys,

    I have a fresh install of Elastix 2.03 (lastest version) with a Rhino 4 FXO port (Rhino RCB4FXO), the card was installed and detected but when I go to HARDWARE DETECTOR all port are "Undetected Channel by DAHDI", I run "Detect New hardware" several time and noting change. This are some log:

    [root@localhost ~]# dahdi_hardware
    pci:0000:05:04.0 rcbfx+ 0b0b:0206 Rhino RCB4FXO 4-channel FXO analog telphony card
    [root@localhost ~]# ztcfg -vvv
    -bash: ztcfg: command not found
    [root@localhost ~]#
    [root@localhost ~]# dmesg | tail
    rcbfx 1: Firmware Uprgrade In Progress -- Do Not Interrupt!!
    rcbfx 1: New Firmware is 75ceh bytes - loading into 800h to 7dceh
    Firmware Size is 117 blocks plus 206 more bytes
    rcbfx 1: All blocks transfered and acked
    rcbfx 1: Hardware version 11
    Waiting for response from card .........
    rcbfx 1: Not responding !!!!
    rcbfx 1: G168 DSP Disabled
    rcbfx 1: Starting DMA
    rcbfx 1: Spotted a Rhino: Rhino RCB4FXO (0 channels)


    [root@localhost ~]# dahdi_hardware
    pci:0000:05:04.0 rcbfx+ 0b0b:0206 Rhino RCB4FXO 4-channel FXO analog telphony card

    [root@localhost ~]# dahdi_scan
    [1]
    active=yes
    alarms=UNCONFIGURED
    description=Rhino RCB4FXO/1
    name=Rhino RCB4FXO/1
    manufacturer=Rhino
    devicetype=
    location=
    basechan=1
    totchans=4
    irq=0
    type=analog
    port=1,none
    port=2,none
    port=3,none
    port=4,none
    [root@localhost ~]#


    Any idea would be appreciated
    Thanks in advance
     

Share This Page