remove all Rates

Discussion in 'General' started by Rob822, Jun 5, 2009.

  1. Rob822

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I upload card rates, but I upload twice(2030 records), now i want remove all of them , so how do i remove all of them.
     
  2. ermali

    Joined:
    Mar 4, 2009
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    nobody didnt found the solution for this issue????????
    i have the same problem...how to remove all rates because i have to spend 24 hours to remove 4000 rates one by one that i added to Rates List.
    any help there...
     
  3. ro30dri

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    i have the same problem...any solution for this issue????????
    delete the rates one by one would require a long time
     
  4. Patrick_elx

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    1,120
    Likes Received:
    0
    one easy, but risky way if you mess up is to go directly in the database.

    Install phpMyAdmin on your server (you can find detailed instruction somewhere else in this forum), and just go to the proper a2billing rate database in phpMyAdmin and clear all.
     
  5. mmambou

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hey!
    You are struggling to remove when I am struggling to import.
    Can you share you sample file that you used to import rate with me?
    Or is there any tricks that I am missing? because I used the CSV tipe file and I keep getting and error.
    Any specific order to follow?
    You can email the file to me at mamboufils21@yahoo.fr

    Thanks for your response
     
  6. mmambou

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Can you share with me the trikcs you use to upload your rates?
    I have been trying for hours without success
    please share with me your sample file
    Thanks
     
  7. worldxcomputers

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    to remove the rates i can give you one idea, install a virtual machine with elastix in your computer, access to the files with winscp, access to the folder ( var/www/db/rates.db ), and copy that file ( this is an empty rates file ), now enter to your production server with winscp again, copy your rates.db and make a security copy, later paste the empty file, normally it works, because in my first time i have the same problem, and i resolve by this way.

    sorry for my bad english ( i´m spanish :p)
     
  8. worldxcomputers

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    ohhh, i´m sorry, the info what i give is for fix the same problem in asterisk rates, not for a2billing, but i search how to do with a2billing, must be exactly the same but in different folder.

    best regards
    World X Computers. :)
     
  9. Nurmukhamed

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    login by ssh to elastix

    go to /var/www/db directory
    press sqlite3 rate.db

    then press
    delete from rate;
    .quit

    this will erase all rates
     
  10. ahmed_gaffar

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Hello all,

    is there is any body who tested the laste one with erase rate.db from the db folder!? i dont want to lose the data, or that elastix dont work after it with the it's rate! so please notes if someone tested it!!

    thanx
     
  11. dandrich

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    I know this thread is old but if someone got stuck like me just download the .php script and edit the first 5 or 6 lines according to ur system then just copy the file to ur var/www/html and run it from your browser http:// yourelastixserver/delete_ac.php .It should echo Deleted Successfully! http://forum.elastix.org/old_files/delete_ac.zip
     

Share This Page