Recordings of follow me question

Discussion in 'General' started by leiw3248, Dec 16, 2009.

  1. leiw3248

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    476
    Likes Received:
    0
    Hello

    Please see the attached screenshot file (Chinese)that is the /recordings page of follow me, is it only have update button?
    How to set follow me by this button?

    Thank ! [​IMG]
     
  2. dicko

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    4,099
    Likes Received:
    0
    You don't, you have to set it up in FreePBX first.
     
  3. leiw3248

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    476
    Likes Received:
    0
    My screenshot is FreePBX already ? where can I set it up first?

    Thank !
     
  4. dicko

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    4,099
    Likes Received:
    0
    I must disagree, to be pedantic your screenshot is of ARI (Asterisk Recording Interface) from LittleJohn Computing, As I said set it up first in FreePBX extension context.
     
  5. leiw3248

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    476
    Likes Received:
    0
    context = from-internal <---- need to change it ?
     
  6. dicko

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    4,099
    Likes Received:
    0
    No.
    But you REALLY need to read "Elastix Without Tears", pay special attention to page 41. Most of your other posts are answered in the very same document.
     
  7. leiw3248

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    476
    Likes Received:
    0
    Hello

    I known that can setup follow me by FreePBX extension, but I want user can setup by themselves via FreePBX web interface.

    Thank !
     
  8. dicko

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    4,099
    Likes Received:
    0
    PLEASE just try what I say!! if you set it up (and thus allow it) in FreePBX, it will be in ARI, if not, it's not there!!! if you allowed anybody to forward any call to anywhere, you will get your fingers burned.
     

Share This Page