Problems with sip

capizell

Joined
Feb 8, 2010
Messages
6
Likes
0
Points
0
#1
Hi! I have problems with the sip extensions. I just restart asterisk with "amportal restart" and now asterisk can't recognize sip commands.

If I execute "sip show peers", it show me the next message:

No such command 'sip show peers' (type 'core show help sip show' for other possible commands)


What can I do?? How I can add the sip files??

Thanks!
 

ashir24

Joined
Sep 1, 2009
Messages
75
Likes
0
Points
0
#2
this happened with me several times.
but always worked when i wait for a while (few seconds). seems my asterisk service takes bit longer to restart.
let me know if you find any updates on this. that would help me too. :)
 

Patrick_elx

Joined
Dec 14, 2008
Messages
1,120
Likes
0
Points
0
#3
I have this problem sometime when I do an amportal restart as the start seems to try to start before it was completely stopped.

I have to do instead an amportal stop, wait until everything reported stopped properly, then amportal start

I also had a weird issue a few days ago when I lost part of the asterisk applications during the days. An amportal stop/start did not help and I had to do a full reboot to solve it. I haven't found anything in the log explaining why this failure appears; but it may have been a problem caused by a nightly scheduled restart when convenient that did not performed correctly.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,902
Messages
130,887
Members
17,566
Latest member
Fpino
Top