Problem with Installation

rezarostam

Joined
Jun 11, 2009
Messages
9
Likes
0
Points
0
#1
i got problem in installation my hard is Sata and seems it doesnt support Sata .. it say Fatal Expectation ,, and when i want to install the OS it said there is no driver to install on it,,..

how can i solve this problem










reza
 

donhwyo

Joined
Aug 8, 2008
Messages
293
Likes
0
Points
0

rezarostam

Joined
Jun 11, 2009
Messages
9
Likes
0
Points
0
#3
I have change the HDD and i got same problem ,, then i just used another Motherboard ,, so with same HDD i didnt have problem and HDD is known by CentOS,, so the problem is Motherboard i think ,, so what should i do to solve the problem ?



i got Fatal expextation when i use this main board and the system doesnt find the HDD and HDD is Sata
 

dicko

Joined
Oct 24, 2008
Messages
4,099
Likes
0
Points
0
#4
There are sometimes BIOS settings that allow you to put the sata in "legacy" or "compatible" mode, you could poke around in there maybe. Hopefully the 1.6 will have a few more storage drivers in the install kernel.
 

rezarostam

Joined
Jun 11, 2009
Messages
9
Likes
0
Points
0
#5
When 1.6 will released? anything can help me before it released? :) thx also is there any problem with AMD ?

coz my mainboard is AMD Support also CPU is AMD
 

dicko

Joined
Oct 24, 2008
Messages
4,099
Likes
0
Points
0
#6
1.6 will be ready when it's ready, and it is very early in it's development phase so don't hold your breath.

You can install your version it from an http server just as donhwyo's describes in his link, but probably not unless you are quite the geek.
 

donhwyo

Joined
Aug 8, 2008
Messages
293
Likes
0
Points
0
#7
Dicko you calling me a geek? :laugh: You could install it in the other box and move the drive back to the box you want. I have done that before too. It often works with linux.

Don

PS disconnect any other drive just to be safe.
 

dicko

Joined
Oct 24, 2008
Messages
4,099
Likes
0
Points
0
#8
THAT would surely be a pot and kettle thing.(but yes, +1 for YOUR geekery)
 

rezarostam

Joined
Jun 11, 2009
Messages
9
Likes
0
Points
0
#9
hey guys

i just did it ,,, it was ok with other box but when just moved to this box ,,, it was ok with BOOT but it got driver problem and didnt Boot completely and just hanged .


plz help
 

donhwyo

Joined
Aug 8, 2008
Messages
293
Likes
0
Points
0
#10
So what driver hung and what is your hardware? Did it kernel panic?

Don
 

rezarostam

Joined
Jun 11, 2009
Messages
9
Likes
0
Points
0
#11
Yes
unmounting /dev & /proc & / Sys
Kernel Panic - not syncing attemped to kill init!

this is the message i have got

Mainboard is Asus m2a78 & CPU AMD Athlon Dual Core 7750
 

rezarostam

Joined
Jun 11, 2009
Messages
9
Likes
0
Points
0
#12
i got kernel panik,, also mainboard is Asus and CPU is AMD 2700 athlon
 

rezarostam

Joined
Jun 11, 2009
Messages
9
Likes
0
Points
0
#13
i got kernel panik,, also mainboard is Asus and CPU is AMD 2700 athlon

Message
rezarostam Yes
unmounting /dev & /proc & / Sys
Kernel Panic - not syncing attemped to kill init!
 

rezarostam

Joined
Jun 11, 2009
Messages
9
Likes
0
Points
0
#14
ANY LUCK TO USE A MAINBOARD THAT CENTOS DOES NOT SUPPORT IT ? MODEL NUMBER IS Asus M2A744 - AM - SE AND CUP IS ATHLON 2700

REZA
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,913
Messages
130,917
Members
17,589
Latest member
cristian.saiz
Top