Post Install Problem

sjmtx

Joined
Jun 15, 2009
Messages
8
Likes
0
Points
0
#1
I am new to Elastix. I just installed it. Install was fine, I think. I gave it a static IP. But I can not access the web interface. I can SSH to it but no web access. Upon doing nmap from another system which returned only two open ports, neither http nor https. So I am thinking definite firewall problem. How do I safely open http and https and all the required ports?

Thanks.

If anybody had problem with this before, please just point me to that thread. My search didn't returned anything relevant.
 

gamba47

Joined
May 28, 2009
Messages
595
Likes
0
Points
0
#2
which browser are you using ?


Don´t forget to get the certificate from your elastix box.

Code:
https://ip_of_elastix

gamba47
 

sjmtx

Joined
Jun 15, 2009
Messages
8
Likes
0
Points
0
#3
I am using Chrome right now. But I don't think browser is the problem. As I said, port scan shows only 21, 22, 25, 110 as open. So please give me some magic iptables command to open the rest.
 

dicko

Joined
Oct 24, 2008
Messages
4,099
Likes
0
Points
0
#4
/etc/init.d/iptables status
Will tell you if iptables is running

A basic firewall (that will satisfy your requirements) can be set up from bash with

setup

and choose firewall configuration, then Customize.
Do NOT set SELinux to anything but disabled.
/etc/init.d/iptables restart

to set your configs active.


/etc/init.d/httpd status

will show whether apache is running.

If you still can't get there , look somewhere else :)
 

sjmtx

Joined
Jun 15, 2009
Messages
8
Likes
0
Points
0
#5
Worked gr8. Thanks a lot.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,902
Messages
130,886
Members
17,563
Latest member
dineshr
Top