PBX Tab not working on new install

Slimz

Joined
Sep 24, 2010
Messages
5
Likes
0
Points
0
#1
Hello,
I have installed 2.0.2 several times, both 64 and 32bit using the default settings for the disk setup and the PBX tab will not show the freePBX setup page - blank, nothing.
I have tried IE and Firefox from a couple of different computers. Everything else seems to be fine, no PBX. The computer is AMD Quad for 4 gig ram.

What am I doing wrong ?!?! Any help would be great!

thanks
Slimz
 

rafael

Joined
May 14, 2007
Messages
1,454
Likes
1
Points
0
#2

nswrdn

Joined
Oct 20, 2010
Messages
3
Likes
0
Points
0
#3
I have the same problem.

* from fresh iso install - nothing at all works
* yum update - begins to work
* No PBX tab
* I think the database is not created? How do you create this by hand? I don't use mysql - normally just postgres at work.
 

trymes

Joined
Aug 19, 2009
Messages
228
Likes
0
Points
0
#4
This thread in the help forum might be related. It deals with the same problem after a yum update, but I would imagine the same thing might happen with a new install, or maybe you performed an update after install?

http://www.elastix.org/en/component/kun ... -menu.html

There's also another similar thread in this forum at the moment.

Tom

EDIT: I think that the solution that Ramoncio proposes in this thread might help you out more.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,900
Messages
130,884
Members
17,561
Latest member
marouen
Top