no new modules after upgrade to 1.1

ryh

Joined
Jul 1, 2008
Messages
8
Likes
0
Points
0
#1
I have upgraded from 1.0 to 1.1. After reboot I still can not see new modules. About Elastix also shows 1.0-17. Where's the problem?
 

DaveD

Joined
Nov 12, 2007
Messages
597
Likes
0
Points
16
#2
It sounds like all the updates didn't work
Run yum -y update again and see if for any reason there are more updates

I had to run it again and all went ok then
 

firstboy

Joined
Jun 6, 2008
Messages
16
Likes
0
Points
0
#3
I have the same problem too. If I looked up in the "updates" segment, it says updated.

this is one of the reason why I am requesting that the good people at elastix to setup a webpage to show what version for all the components in each release.

Thanks.
 

ryh

Joined
Jul 1, 2008
Messages
8
Likes
0
Points
0
#4
Thanks for Your help. I run update one more time and now it worked, but I have some issues:
1. FOP doesnt work - flasher red/green. I know, that after upgrading flash to latest version I need an upgrade of FOP, but previously (before upgrade to 1.1) it worked great.
2. When you log in as admin without extension assigned to used - Firefox crashes when exiting USER INFORMATION module (it shows dialog box but without text and with two blank buttons - perhaps it wants to tell me something...).

I really like FOP, so please, can You help me with this problem?
 

ryh

Joined
Jul 1, 2008
Messages
8
Likes
0
Points
0
#5
I also made a test on Opera - the same problem. Hangs when I enter USER INFORMATION module as admin.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,902
Messages
130,886
Members
17,563
Latest member
dineshr
Top