no more incoming email

Discussion in 'General' started by Patrick_elx, Feb 2, 2009.

  1. Patrick_elx

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    1,120
    Likes Received:
    0
    hi,

    I probably broke something down the road, but that's a feature I'm not using frequently then I'm not sure when I broke it. I'm using Elastix 1.4RC 15 jan 09

    I can't receive email anymore in the elastix mail server.

    I have no problem sending outbound email (either from a local roundcube user or an elastix voice mail notification) however a local user can't receive his inbound email in roundcube.

    - email sent from outside to an existing or non existing elastix email account are not rejected nor returned.

    - email sent via roundcube from an elastix user to another existing or non existing elastix user are sent and are not rejected or returned

    - however in roundcube the inbox is always empty.

    When I'm looking at the mail.log, I don't see anything wrong.

    Looking at the etc/postfix/virtual I see that the users defined in elastix gui have an entry as:
    userblahblah@mydomaine.com userblahblah.mydomaine.com@example.com

    Where should I look next?
     
  2. Patrick_elx

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    1,120
    Likes Received:
    0
    I have the following error in mailog

    lmtpunix[11411]: IOERROR: fstating sieve script /var/lib/imap/sieve/a/admin/defaultbc: No such file or directory

    seems that's normal for sieve.
    But I still can't receive any email on the server, even locally.
    Where should I look? Which config file did I screw up?

    spool/postfix/ folders are empty
     
  3. Patrick_elx

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    1,120
    Likes Received:
    0
    Is it normal that the elastix email.conf.php has the following line:

    define("SASL_DOMAIN","example.com");


    Shouldn't it be the real domain name of the server?
     
  4. Patrick_elx

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    1,120
    Likes Received:
    0
    bump.

    Any idea where I should look?

    It seems that the problem came from an 1.4RC install as I did not have the problem with the 1.3.

    I could have however forgotten a step somewhere during the install, but I followed the notes I had taken on my previous install that was working.

    I can smtp the elastix server and leave a message but roundcube can't access to them.
     

Share This Page