No audio on trunks

Discussion in 'General' started by markwho, Aug 21, 2009.

  1. markwho

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    I have a digium tdm410p. The card is recognized by hardware detection. I can dial out, and I can dial in... but there is no audio.
     
  2. Megabyte

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    327
    Likes Received:
    0
    Where are you calling in an out, an traditional pstn user, a cellphone or Voip?
     
  3. markwho

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Traditional pstn.
     
  4. Mathiau

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Do you have your proper ports allowed in and out (10000-20000)
     
  5. markwho

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Not sure what these ports being forwarded in the router have to do with PSTN.
     

Share This Page