no audio after fixing system recordings!

Discussion in 'General' started by scott, Dec 11, 2009.

  1. scott

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    hi!

    after i applied this fix for the system recording, i can't get any audio to play! the audio sounds are playing though, as i checked the asterisk cli, and they are playing from the right location. i just can't hear them from softphones, hardphones are inbound routes! what could be the issue? i've created a sip_nat.conf file, here are the contents of the sip_nat.conf file...

    sip_nat.conf:
    Code:
    nat=yes
    externip=192.168..2.24
    localnet=192.168.2.0/255.255.255.0
    
    proof that the recordings are playing correctly:
    Code:
     -- Executing [*97@from-internal:1] Answer("SIP/3691-08bc54d0", "") in new stack
        -- Executing [*97@from-internal:2] Wait("SIP/3691-08bc54d0", "1") in new stack
        -- Executing [*97@from-internal:3] Macro("SIP/3691-08bc54d0", "user-callerid|") in new stack
        -- Executing [s@macro-user-callerid:1] Set("SIP/3691-08bc54d0", "AMPUSER=3691") in new stack
        -- Executing [s@macro-user-callerid:2] GotoIf("SIP/3691-08bc54d0", "0?report") in new stack
        -- Executing [s@macro-user-callerid:3] ExecIf("SIP/3691-08bc54d0", "1|Set|REALCALLERIDNUM=3691") in new stack
        -- Executing [s@macro-user-callerid:4] Set("SIP/3691-08bc54d0", "AMPUSER=3691") in new stack
        -- Executing [s@macro-user-callerid:5] Set("SIP/3691-08bc54d0", "AMPUSERCIDNAME=Christina") in new stack
        -- Executing [s@macro-user-callerid:6] GotoIf("SIP/3691-08bc54d0", "0?report") in new stack
        -- Executing [s@macro-user-callerid:7] Set("SIP/3691-08bc54d0", "AMPUSERCID=3691") in new stack
        -- Executing [s@macro-user-callerid:8] Set("SIP/3691-08bc54d0", "CALLERID(all)="Christina" <3691>") in new stack
        -- Executing [s@macro-user-callerid:9] ExecIf("SIP/3691-08bc54d0", "0|Set|CHANNEL(language)=") in new stack
        -- Executing [s@macro-user-callerid:10] GotoIf("SIP/3691-08bc54d0", "0?continue") in new stack
        -- Executing [s@macro-user-callerid:11] Set("SIP/3691-08bc54d0", "__TTL=64") in new stack
        -- Executing [s@macro-user-callerid:12] GotoIf("SIP/3691-08bc54d0", "1?continue") in new stack
        -- Goto (macro-user-callerid,s,19)
        -- Executing [s@macro-user-callerid:19] NoOp("SIP/3691-08bc54d0", "Using CallerID "Christina" <3691>") in new stack
        -- Executing [*97@from-internal:4] Macro("SIP/3691-08bc54d0", "get-vmcontext|3691") in new stack
        -- Executing [s@macro-get-vmcontext:1] Set("SIP/3691-08bc54d0", "VMCONTEXT=default") in new stack
        -- Executing [s@macro-get-vmcontext:2] GotoIf("SIP/3691-08bc54d0", "0?200:300") in new stack
        -- Goto (macro-get-vmcontext,s,300)
        -- Executing [s@macro-get-vmcontext:300] NoOp("SIP/3691-08bc54d0", "") in new stack
        -- Executing [*97@from-internal:5] MailboxExists("SIP/3691-08bc54d0", "3691@default") in new stack
        -- Executing [*97@from-internal:6] GotoIf("SIP/3691-08bc54d0", "1?mbexist") in new stack
        -- Goto (from-internal,*97,106)
        -- Executing [*97@from-internal:106] VoiceMailMain("SIP/3691-08bc54d0", "3691@default") in new stack
        -- <SIP/3691-08bc54d0> Playing 'vm-password' (language 'en')
    
    i've tried searching the forum, but i'm really lost... any help or advice would be greatly appreciated!
     
  2. dicko

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    4,099
    Likes Received:
    0
    And probably no audio before either.

    I very much doubt that your externip is "192.168..2.24" (or anything starting with 192.168 ;) )

    the output of

    wget -q -O - checkip.dyndns.org:8245|sed -e 's/.*Current IP Address: //' -e 's/<.*$//'

    will display it for you. (that's a "one-liner" )
     
  3. scott

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    hi! thanks for the reply... you were soooo right!! thanks so much!!
     

Share This Page