No ARI in 0.9 BETA ?

Discussion in 'General' started by Jynger, Nov 5, 2007.

  1. Jynger

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Hi, is the ARI portal dropped from elastix? I cant find it.
     
  2. lek

    lek Guest

    Dear Jynger,

    ARI is not included in Elastix because the same functionality is already included in the Elastix Reports menu.
     
  3. Jynger

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Elastix reports is good idea, with the users system, but im missing some functionality i really need there:
    1. Elastix reports, do not have 'Follow Me' setings for user to change.
    2. User cant change his Elastix password.
    3. Elastix reports only lists recorded calls, not every call, thats really not good!

    I hope these things can be changed, thank You.
     
  4. ramoncio

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    0
    I'm totally in agreement.
    You don't have to loose functionality for stetic and integration reasons.

    Your ARI integration is quite nice but it looses those functions. That is not good.

    It would be nice to have a button to delete the recording too, just by the download link (and just be accessed by admins, of course).
    And I have a question: where can we see the incoming monitored calls? I just see outgoing ones.<br><br>Post edited by: ramoncio, at: 2007/11/06 16:01
     
  5. adminad

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Thanks for your suggestions. Jynger:

    Good to know. I'm going to see what we can do.

    This will be included in another menu, not in the reports.

    No, you can see everycall in the Call Detail report.

    Ramoncio, good suggestion. We'll add the "delete" functionality in the next release.
     
  6. Jynger

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    But would it be hard to list everycall for the logged in user/extension in the users 'Elastix reports' tab not only recorded ones?<br><br>Post edited by: Jynger, at: 2007/11/07 12:06
     
  7. adminad

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    No. In fact we have scheduled this task for the 0.9.1 version.
     

Share This Page