Local/1004@from-internal/n, is still 'Not in Use'.

vaibhavs

Joined
Oct 2, 2009
Messages
95
Likes
0
Points
0
#1
Code:
[Nov  9 12:25:22] WARNING[15241] app_queue.c: The device state of this queue member, Local/1007@from-internal/n, is still 'Not in Use' when it probably should not be! Please check UPGRADE.txt for correct configuration settings.
[Nov  9 12:27:07] WARNING[15664] app_queue.c: The device state of this queue member, Local/1004@from-internal/n, is still 'Not in Use' when it probably should not be! Please check UPGRADE.txt for correct configuration settings.
[Nov  9 12:27:18] WARNING[15677] app_queue.c: The device state of this queue member, Local/1001@from-internal/n, is still 'Not in Use' when it probably should not be! Please check UPGRADE.txt for correct configuration settings.
[Nov  9 12:27:24] WARNING[15770] app_queue.c: The device state of this queue member, Local/1005@from-internal/n, is still 'Not in Use' when it probably should not be! Please check UPGRADE.txt for correct configuration settings.
[Nov  9 12:28:11] WARNING[15935] app_queue.c: The device state of this queue member, Local/1009@from-internal/n, is still 'Not in Use' when it probably should not be! Please check UPGRADE.txt for correct configuration settings.
[Nov  9 12:28:41] WARNING[16060] app_queue.c: The device state of this queue member, Local/1002@from-internal/n, is still 'Not in Use' when it probably should not be! Please check UPGRADE.txt for correct configuration settings.
[Nov  9 12:32:10] WARNING[16907] app_queue.c: The device state of this queue member, Local/1003@from-internal/n, is still 'Not in Use' when it probably should not be! Please check UPGRADE.txt for correct configuration settings.
[Nov  9 12:32:14] WARNING[16936] app_queue.c: The device state of this queue member, Local/1007@from-internal/n, is still 'Not in Use' when it probably should not be! Please check UPGRADE.txt for correct configuration settings.
[Nov  9 12:33:52] WARNING[17303] app_queue.c: The device state of this queue member, Local/1004@from-internal/n, is still 'Not in Use' when it probably should not be! Please check UPGRADE.txt for correct configuration settings.


My full log file is full of these.

Googled around and could not find any substantial answer.

I already have the following:
"call-limit=50" in /etc/asterisk/sip_additional.conf
"limitonpeers=yes" in /etc/asterisk/sip_general_additional.conf

Any pointers ?

Thx
Vai
 

gterkanian

Joined
Oct 29, 2009
Messages
28
Likes
0
Points
0
#2
Did you ever find a solution to this issue? I too had no luck with google. Every suggestion I found was already applied to my Elastix install. I believe this issue may be related to some audio delays I'm getting on inbound routes attached to queues.

Thanks.
 

gterkanian

Joined
Oct 29, 2009
Messages
28
Likes
0
Points
0
#3
Seriously? Anyone?
 

fabianoheringer

Joined
Apr 30, 2010
Messages
4
Likes
0
Points
0
#4
I have the same trouble, need to change default call-limit...no suggestions?

Thanks
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,915
Messages
130,920
Members
17,594
Latest member
knethardsolutions
Top