Kernal Panic

Discussion in 'General' started by webstar, Mar 20, 2009.

  1. webstar

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Elastix 1.5 RC1 but the older versions do the same

    Compaq D380 Dual 1GHZ 1gig of ram
    431 Smart Array Card

    Every time I install on the first boot it dies at the point of the screenshot.



    Sorry for the quality I took it with my blackberry.

    [​IMG]
     
  2. rafael

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    1,454
    Likes Received:
    1
    are you using telephony cards? I had one time an issue with an 8 port openvox card with an hp server. The card worked well in other hardware and the server worked great with other cards.

    Maybe you have something similar
     
  3. webstar

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have a X100 card in it. But the odd thing is Trixbox and PBXinaFlash which are both based on CentOS installed and PIAF is running well on it currently with the same hardware.
     
  4. ramoncio

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    0
    It looks as the root filesystem can't be mounted.
    Try changing in the bios the SATA mode. Search google for your sata controller in linux.
    It might be supported with some grub boot parameters.
     
  5. Terry

    Joined:
    May 25, 2007
    Messages:
    174
    Likes Received:
    0
    Dear All,
    I have same problem also,
    With same server and install Elastix 1.3 is working

    Thank
    Terry
     

Share This Page