Ivr calling to outside world.

Discussion in 'General' started by jvalas, Oct 30, 2010.

  1. jvalas

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi i have setup Elastix, i have setup a sip trunk and 2 zap trunks (2 isdn lines). I can make calls to the world using softphones, or 3G phones (HTC, IPHONE). What i want to do is when i CALL from outside to first zap trunk then to dial another number to the outside world, usinig the second trunk, not to an extention. Thanks A lot.
     
  2. jgutierrez

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    5,737
    Likes Received:
    0
    Yes, that can be done... but give more details... what number should be dialed? the same one? You will be ask to enter another number? You will need to add/remove any prefix?
     
  3. jvalas

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    i just want to have the ability to dial a number using either the second isdn line or an sip trunk. No prefix just clear phone numbers. Thanks.
     
  4. jgutierrez

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    5,737
    Likes Received:
    0
    If you want to do so, then, I will recommend you to configuer a DISA, set it as the destination for one of your inbound routes, or set it as a hidden option on your IVR
     
  5. haramarcuse

    Joined:
    Oct 21, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Yes configuring DISA will allow incoming calls to obtain internal system dial tone as if it dials from one of the extensions attached to the telephone switch.
     
  6. jvalas

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Thank you all for your help.
     

Share This Page