I'm broke after freepbx 2.5 updgrade

Joined
Feb 24, 2007
Messages
338
Points
0
upgraded to freepbx 2.5 and now everyone outbound calls gets this error played back. "im sorry an error has occured with call forwarding" I have uninstalled and reinstalled call forwarding but nothing happens, same error.
LOG:

login as: root
root@10.9.1.20's password:
Last login: Mon Aug 18 11:59:21 2008 from 10.9.1.3

Welcome to Elastix
----------------------------------------------------

For access to the Elastix web GUI use this URL
http://10.9.1.20

[root@wsd ~]# asterisk -rvv
Asterisk 1.4.19, Copyright (C) 1999 - 2008 Digium, Inc. and others.
Created by Mark Spencer <markster@digium.com>
Asterisk comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY; type 'core show warranty' for details.
This is free software, with components licensed under the GNU General Public
License version 2 and other licenses; you are welcome to redistribute it under
certain conditions. Type 'core show license' for details.
=========================================================================
== Parsing '/etc/asterisk/asterisk.conf': Found
== Parsing '/etc/asterisk/extconfig.conf': Found
Connected to Asterisk 1.4.19 currently running on wsd (pid = 2489)
Verbosity is at least 3
-- Accepting UNAUTHENTICATED call from 10.9.1.3:
> requested format = unknown,
> requested prefs = (),
> actual format = ulaw,
> host prefs = (ulaw|alaw|gsm),
> priority = mine
-- Executing [97754321@from-internal:1] Macro("IAX2/999-1", "user-callerid|SKIPTTL|") in new stack
-- Executing [s@macro-user-callerid:1] Set("IAX2/999-1", "AMPUSER=999") in new stack
-- Executing [s@macro-user-callerid:2] GotoIf("IAX2/999-1", "0?report") in new stack
-- Executing [s@macro-user-callerid:3] ExecIf("IAX2/999-1", "0|Set|REALCALLERIDNUM=999") in new stack
-- Executing [s@macro-user-callerid:4] Set("IAX2/999-1", "AMPUSER=999") in new stack
-- Executing [s@macro-user-callerid:5] Set("IAX2/999-1", "AMPUSERCIDNAME=support") in new stack
-- Executing [s@macro-user-callerid:6] GotoIf("IAX2/999-1", "0?report") in new stack
-- Executing [s@macro-user-callerid:7] Set("IAX2/999-1", "AMPUSERCID=999") in new stack
-- Executing [s@macro-user-callerid:8] Set("IAX2/999-1", "CALLERID(all)="support" <999>") in new stack
-- Executing [s@macro-user-callerid:9] Set("IAX2/999-1", "REALCALLERIDNUM=999") in new stack
-- Executing [s@macro-user-callerid:10] GotoIf("IAX2/999-1", "1?continue") in new stack
-- Goto (macro-user-callerid,s,19)
-- Executing [s@macro-user-callerid:19] NoOp("IAX2/999-1", "Using CallerID "support" <999>") in new stack
-- Executing [s@macro-user-callerid:20] Playback("IAX2/999-1", "im-sorry&an-error-has-occured&with&call-forwarding") in new stack
-- <IAX2/999-1> Playing 'im-sorry' (language 'en')
-- <IAX2/999-1> Playing 'an-error-has-occured' (language 'en')
-- <IAX2/999-1> Playing 'with' (language 'en')
-- <IAX2/999-1> Playing 'call-forwarding' (language 'en')
-- Executing [s@macro-user-callerid:21] Macro("IAX2/999-1", "hangupcall") in new stack
-- Executing [s@macro-hangupcall:1] ResetCDR("IAX2/999-1", "w") in new stack
-- Executing [s@macro-hangupcall:2] NoCDR("IAX2/999-1", "") in new stack
-- Executing [s@macro-hangupcall:3] GotoIf("IAX2/999-1", "1?skiprg") in new stack
-- Goto (macro-hangupcall,s,6)
-- Executing [s@macro-hangupcall:6] GotoIf("IAX2/999-1", "1?skipblkvm") in new stack
-- Goto (macro-hangupcall,s,9)
-- Executing [s@macro-hangupcall:9] GotoIf("IAX2/999-1", "1?theend") in new stack
-- Goto (macro-hangupcall,s,11)
-- Executing [s@macro-hangupcall:11] Hangup("IAX2/999-1", "") in new stack
== Spawn extension (macro-hangupcall, s, 11) exited non-zero on 'IAX2/999-1' in macro 'hangupcall'
== Spawn extension (macro-hangupcall, s, 11) exited non-zero on 'IAX2/999-1' in macro 'user-callerid'
== Spawn extension (macro-hangupcall, s, 11) exited non-zero on 'IAX2/999-1'
-- Hungup 'IAX2/999-1'
wsd*CLI>
 
Joined
Nov 12, 2007
Messages
597
Points
16
Try checking your sip.conf for any changes as they get overwritten during the upgarde to freepbx 2.5

Mine was changed back from context= from-sip-external which I changed back to from-trunk, also check in module admin to make sure that all the modules did update I had to do several passes to get them up to date
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,987
Messages
131,100
Members
17,716
Latest member
Orbit114
Top