Howto setup inbound call for freephoneline.ca

Discussion in 'General' started by leungda, Oct 6, 2010.

  1. leungda

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    I successed to setup Elastix v2.0 for freephoneline outbound call but I am having a problem to recive inbound call.

    I am wondering if anyone success to setup the inbound call for freephoneline.ca?

    Can you share the Incoming Setting on your SIP trunk?

    I am doing something like this on my Incoming Setting but it doesn't work:-

    type=friend
    context=from-trunk
    username=1778xxxxxxx
    fromuser=1778xxxxxxx
    secret=password
    host=voip.freephoneline.ca
    insecure=port,invite
    nat=yes
    qualify=no
    allow=ulaw&g729
    canreinvite=no
     
  2. leungda

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    I got it fixed.

    :laugh:
     
  3. jamzh

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi,Can you share your idear, please? I have the same problem. thanks.
     
  4. leungda

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    make sure you have this in your register

    177xxxxxxx:password@voip.freephoneline.ca/177xxxxxxx
     
  5. mokaquebekois

    Joined:
    Oct 16, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    /etc/asterisk/sip_general_additional.conf
    useragent = "My PBX"


    you need to put a user agent for it too work if not your trunk will not register
     
  6. halifaxdude007

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    We remotely unlock sip settings [without any software installations] of FreePhoneLine.ca after receiving $10 via paypal . If you are new to VOIP, we can help in setting up your SIP provider with your IP-PBX (PAP2 ATA, freeSWITCH, any IP Phone, Asterisk Server, TRIXBOX, elastix and freePBX etc). Contact us via Post-Email. Thank you.
     

Share This Page