Has anyone used the FAX feature?

Discussion in 'General' started by torontob, May 24, 2008.

  1. torontob

    Joined:
    May 18, 2008
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Hi guys,

    I don't see any responses. Does anyone use the fax feature? Does it work?

    Do I have to update my box?

    Thanks
     
  2. Bob

    Bob

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Messages:
    2,400
    Likes Received:
    1
    Yes,

    Many have....it generally just works off the bat, unless you are on the version where a bug was introduced. Although be aware another bug has been located (I posted last night), which only occurs if you are re-editing a virtual fax.

    But note this bugs are only GUI bugs, the engine generally runs fine...

    It works very well, I have clients with 10 Virtual faxes although 1 to 2 is the norm, but works very well.

    Regards

    Bob<br><br>Post edited by: Bob, at: 2008/05/24 13:50
     
  3. Newcopia

    Joined:
    Apr 3, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    It works like a charm, I have 6 running without issues although we don't receive many any more, not like a few years ago.
    I have not setup print to fax I haven't had the need yet.

    Cheers
     
  4. elastixguy

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    I have Elastix configured to send and receives faxes, and it works very well.

    The Fax Video Tutorial series available on this site is actually very helpful, you should give it a try if you need help with the print to fax feature.
     

Share This Page