freePBX display issue

Discussion in 'General' started by rgz, Aug 13, 2007.

  1. rgz

    rgz

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Just tried to run elastix, but seems have some problem when scrolling down freepbx screen. The freePBX display screen suddenly become unreadable. No idea what's going on... Anyone can help?
     
  2. henkoegema

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Which browser are you using ?

    I use Firefox. ;)
     
  3. rgz

    rgz

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    M.S. Explorer 6. But, freePBX should be working fine with any browser. Something might be wrong, I guess.
     
  4. henkoegema

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    I also had problems with IE.

    Why not just give a try with Firefox ?
     
  5. cowboy47

    Joined:
    Jun 14, 2007
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    Almost no one likes IE and has problems with it. In the freepbx forum you will note that it specifically states that they will not support IE and they recommend FireFox. I use several, Maxthon works well and has several features that I like, The World 2.0 browser works fine and Firefox.

    C
     
  6. ramoncio

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    0
    I had some similar problems before upgrading to the latest version of Adobe Flash Player.
    Try to upgrade your Flash Player.
     
  7. rgz

    rgz

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I've currently switched to Firefox. It works fine so far.

    According to freePBX website, it's due IE6 bugs issue, and need to upgrade to IE7.

    Will try it out again later with IE.
    Thanks for your suggestion!
     

Share This Page