Endpoint Discovery Problem With Eyebeam softphone

Discussion in 'IP Phones' started by mhdganji, Sep 16, 2010.

  1. mhdganji

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi !
    I'm Using Elastix 2
    Connection Between Computers With Eyebeam softphone and Elastix Server is Completely OK.
    No Firewal. No Port Blocking ..
    But Endpoint Discovery Can not Find These Soft phones.

    I Heard a Guy Said This Feature Just Works with Real IP-Phones.
    Is That Right Or Maybe There is Another Problem ?

    Thanks ! :)
     
  2. dicko

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    4,099
    Likes Received:
    0
    That is true, there is no way to "provision" a soft-phone, that process provides a tftp config file for some hardware phones, you will have to do the provisioning yourself on soft-phones.
     
  3. mhdganji

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Thanks So Much !
    I Have A Lot of Other Questions
    I Hope You And Other Guys Help me With Them (Like U did So Soon About This Post)
     
  4. dicko

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    4,099
    Likes Received:
    0
    Ask away mhdganji and welcome, but please use the search box above first, most questions have already been asked ;)
     
  5. mhdganji

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Thanks !
    I Will Do The Search But As I Did not Find Any Thread About Eyebeam, Thought That Its Problems Have not Been Discussed
    Thanks Again
     
  6. dicko

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    4,099
    Likes Received:
    0
    Did you see at the top of the page here the box that says "search forum"?

    Did you try typing in "eyebeam" ?

    I did, and got 36 results, including yours :) maybe you typed it wrong?

    ( I bet it's 37 by now)
     

Share This Page