Elastix with Skype for Sip Beta ?

Discussion in 'General' started by hectorruiz, Mar 19, 2010.

  1. hectorruiz

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Hi everyone,
    I have been wanting to implement a PBX system in my office and have been playing with 3cx "free version" with a Skype number via SIP (Skype for Sip beta)
    everything works great but I really want to flexibility and features of Elastix. Can enyone please give me a hand on how to setup my Skype for Sip on this software so it will register in Skype.

    Thank you in advance.
    Hector
     
  2. Chilling_Silence

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    488
    Likes Received:
    0
  3. pawels

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
  4. hectorruiz

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Guy,

    Thank very much for your quick replays and great help. I have made some progress, I am connecting to CallCentric and their dash board shows that my system is registered with theirs. When I open FreeBX it also show that i am registered to the trunk, however, every time I try to lace a call I get a message that says that all circuits are busy. Any thoughts?

    Thank you again,
     
  5. nureactor

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    not sure, if i got it correctly then there are two flavors of getting skype connected to your PBX

    1- skype connect (SIP account via business manager)
    2- skype account (normal skype account connected to PBC via digium cards [skype for asterisk]).


    can someone shows how to configure flavor [1], my skype connect sip profile works everywhere (3cx, other soft sip phones) except on elastix as SIP trunk.


    i went through all scenarios of trunk configurations yet still able to register skype connect sip profile in elastix.

    appreciate it if someone can advise.

    cheers
     

Share This Page