Elastix GUI Login - Blank Page? - Cant find answer

Nic50

Joined
Aug 18, 2010
Messages
16
Likes
0
Points
0
#1
I have recently done a fresh install of 2.0.2 on a 32 bit distro. All seems to have compiled fine, except when I go to the IP address I'm given from the terminal and go to login, it comes up with a completely white page and "Done" in the bottom of the browser. I have tried to reaccess by closing the net down and reopening, but then I only get the password screen half the time, otherwise it remains completely white.

I searched and saw a few people had a similar issue, but none seemed to be having symptoms identical to the exact behavior mine's showing, so I figured I would ask and see. I really need this fixed ASAP so I can set up this PBX for urgent use.

Anyone?


Nic.
 

bhp666

Joined
Feb 15, 2009
Messages
8
Likes
0
Points
0
#2
For me nothing works when i click the PBX tab, its all white - https://myip/admin comes up with FATAL ERROR
DB Error: connect failed
i see others with this issue, this is the latest distro 2.0 32bit
tried this on two different machines same garbage...
I also see others with the exact error, but no fix?
- http://www.elastix.org/en/component/kun ... sk-db.html
 

alang

Joined
Mar 19, 2008
Messages
47
Likes
0
Points
0
#3
I have similar issue with you and I fixed it.

Please ensure all of your passwords don't contain any special characters.

Good luck.
 

Bob

Joined
Nov 4, 2007
Messages
2,400
Likes
1
Points
36
#4
This issue has been confirmed in Bug report 0000462 (bugs.elastix.org) and one other.

From testing that I did, it appears not to be an issue with MYSQL password, but with the other password (e.g. Freepbx, A2Billing, ELastix GUI.

If you use a password with !@#$%^&*() (possibly others) it will give a blank page...

It will be corrected (or at least avoided) in the next ISO release.

Regards

Bob
 

mgomis

Joined
Jul 28, 2010
Messages
1
Likes
0
Points
0
#5
Hi, I have the same issue. I only get the login page and nothing else (DONE in a blank page). I reinstalled two time Elastix 2.0.3 x86_64 trying simple passwords like 12345 and abcde but unfortunately the same issue.

At this time I installed previous Elastix Version and everything is working as supposed to do.

May be in a future version I will try again.

Anybody interested in help???
 

Lee Sharp

Joined
Sep 28, 2010
Messages
332
Likes
0
Points
0
#6
As has been posted several times, there is a bug in 2.0.3 and it will do this. You either install 2.0.2 or you do "yum update elastix" first before "yum update." I do not know why Palosanto has not fixed this yet.
 

MST

Joined
Sep 25, 2009
Messages
317
Likes
0
Points
16
#7
Damm it!!! As for now it has not even been touched!!!

The same problem after yum update with 2.0.3 STABLE how come this be stable????

a lot of problems !!!!!!!!!!!! I guess I have to go with 1.6.2
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,902
Messages
130,886
Members
17,563
Latest member
dineshr
Top