Elastix 1.5 - Problems with Repo and Ping

Mirko87

Joined
Oct 20, 2008
Messages
128
Likes
0
Points
0
#1
Hi Forum...

I've just installed the lastest version on a PC...

I'done all... It's connected to the LAN (Pings fine the router and google.it)...
But id doesn't ping nba.com, wwe.com (with this one it says "packet filtering")...

So that I tried "yum install nano", and this is the result:
http://centosh.centos.org/centos/5/contrib/i386/repodata/repoxmd.xml [Error 14] Error:404: Not Found


I think this is a My Problem... but It's too strange that some IP like google can be ping and visible... and other not.


I hope in your help..
Thank you...

Mirko
 

vtofa

Joined
Oct 21, 2008
Messages
67
Likes
0
Points
0
#2
We had the same thing happen. It got fixed when we ran netconfig again.
There was no DNS server listed in /etc/resolv.conf
 

Mirko87

Joined
Oct 20, 2008
Messages
128
Likes
0
Points
0
#3
Hi.. Thank You for the help...

But I re-do netconfig:

IP--> 192.168.1.220
NETMASK--> 255.255.255.0
GATEWAY--> 192.168.1.1
PRIMARY DNS--> 192.168.1.100 (Microsoft Small Business Server 2003)
But changes nothing.....

The thing that makes me shocked is that I can PING google.it or .com... But not other Domain Name Server...

Mirko
 

Mirko87

Joined
Oct 20, 2008
Messages
128
Likes
0
Points
0
#4
I've just solved my Problem by Re-Installing all the Distro.
And Re-Do "netconfig".... And the most important thing is to control "/etc/resolv.conf"

Thank you vtofa...


Mirko
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,915
Messages
130,920
Members
17,593
Latest member
dapoalla
Top