elastix 1.5 problem with system recordings

Discussion in 'General' started by witekprytek, Apr 7, 2009.

  1. witekprytek

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Hi all,
    I have problems with adding system announcements using "system recording" options.
    I put my extension number press go and then call from my exten to *77.
    I can hear beep and after this I start to record voice ending by pressing "#"
    I can hear "...to listen to it press 1 to re record press star"

    But after "1" has been pressed I can hear "sorry this is not valid extension"
    When I have queue nr "1" asterisk switch me direct to this queue. After removing it i can hear "..sorry this is not valid extension"

    Pressing "*" does not allow to re-record too.
    Strange thing, that recording ended with "#" exist in system and after input the name and pressing "save" on the interface it is stored by elastix with given name.

    I did upload my old recordings from asterisk 1.32, but they does not work under 1.5. I have "playing.." on the asterisk console, but i hear only "sound of silence"

    Does anybady similar problem or it is misconfiguration on my system.
     
  2. rafael

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    1,454
    Likes Received:
    1
    I just testen on my system and works fine. Maybe you can hangup and dial *99 to listen?

    Regards,

    Rafael
     
  3. witekprytek

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Rafael - thanks.
    I will try.
    I have so many problems with 1.5.2 so I will return to 1.3.2 in next few days.

    KS
     

Share This Page