DIDFORSALE SIP Trunk

Jumpstart07

Joined
Feb 5, 2010
Messages
5
Likes
0
Points
0
#1
Hi everyone,

Elastix 2.0
Asterisk 1.6.2.10
a2billing-1.7.1

I have 3 DID from DIDFORSALE.COM terminate in a2billing, all incoming are not working right. I get Asterisk saying "The number you are dialing is not in service" I been working on this for 2 weeks search everywhere including this link; http://www.didforsale.com/blog/?p=81. Can some one point me to the right file to edit? here is the log:

-- Executing [###########@from-pstn:1] Set("SIP/didforsale-0000008c", "__FROM_DID=###########") in new stack
-- Executing [###########@from-pstn:2] NoOp("SIP/didforsale-0000008c", "Received an unknown call with DID set to ###########") in new stack
-- Executing [###########@from-pstn:3] Goto("SIP/didforsale-0000008c", "s,a2") in new stack
-- Goto (from-pstn,s,2)
-- Executing [s@from-pstn:2] Answer("SIP/didforsale-0000008c", "") in new stack
-- Executing [s@from-pstn:3] Wait("SIP/didforsale-0000008c", "2") in new stack
-- Executing [s@from-pstn:4] Playback("SIP/didforsale-0000008c", "ss-noservice") in new stack
-- <SIP/didforsale-0000008c> Playing 'ss-noservice.gsm' (language 'en')
== Spawn extension (from-pstn, s, 4) exited non-zero on 'SIP/didforsale-0000008c'
-- Executing [h@from-pstn:1] Hangup("SIP/didforsale-0000008c", "") in new stack
== Spawn extension (from-pstn, h, 1) exited non-zero on 'SIP/didforsale-0000008c'

I also point the DID to extension and not working either. I have 1 DID from Vitelity and that one is working fine with a2billing and extension.
 

jgutierrez

Joined
Feb 28, 2008
Messages
5,737
Likes
0
Points
0
#2
You are getting that message, because you havent any DID inbound configuration for that DID. Set it the same as you get it on the CLI
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,915
Messages
130,920
Members
17,591
Latest member
dalibor66
Top