Cut On E1

Discussion in 'General' started by akroom, Jun 4, 2009.

  1. akroom

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Hello Guys,

    i have asterisk installed with E1 module by Xorcom and one FXO module on box. the problem is, sometimes all phones that happen to get their calls from the E1 line drop all at once.

    Elastix version 1.2-4

    does anybody know where this problem originates from, or whether somebody has experienced such a problem before?
     
  2. ramoncio

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    0
    You could post some debug messages of the error. The problem is that the error happens intermitently.

    I think you can enter in your asterisk console:

    pri intense debug span 1

    This will enable debug for span 1.
    Tell your users to write down the exact hour when the problem happens and then search the logs for the problem.

    Remember disabling debugging when you finish, if you don't want your logs to grow too big.

    pri no debug span 1
     
  3. jgutierrez

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    5,737
    Likes Received:
    0
    Try setting on /etc/asterisk/zapata.conf
    resetinterval=never
    Then do an amportal restart from the shell
     
  4. akroom

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    restartinterval=never is already set to never
     
  5. akroom

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    how can i enter into the console from online remote?
     
  6. dicko

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    4,099
    Likes Received:
    0
    you need an ssh client, which is native to linux, maybe "putty" if you are a windowbox person.
    It's use (and many other useful things) are documented in "Elastix Without Tears" available from the home page here
     

Share This Page