Caller ID displaying phone number twice

Discussion in 'General' started by Pete_J, Nov 30, 2009.

  1. Pete_J

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
  2. Patrick_elx

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    1,120
    Likes Received:
    0
  3. Pete_J

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Thanks Patrick_elx for your advice.

    At the moment we don't want to do any database look up of names. I know we could setup Superfecta but at the moment we just want the formatting on the caller ID on the phone's display to show only the name of the ring group on the top line
     
  4. dicko

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    4,099
    Likes Received:
    0
    I imagine the concatinated string will be terminated after <so many> characters, how about replacing

    Sales

    with

    Sales<so many - 5 spaces>


    or you can re-write the FreePBX core code to reflect your desires.
     
  5. Pete_J

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Thanks dicko,

    I will try adding some spaces and see what happens.

    I won't really know where to start changing code so I will leave that for now!

    Thanks again

    Peter.
     

Share This Page