Call Transfer Works, but with a Busy Signal

robclay

Joined
Mar 25, 2009
Messages
36
Likes
0
Points
0
#1
Has anyone experienced this:

extension 3001 dials ##70 to park a call. The system announce "71" and the call does indeed get parked there. But the odd behavior is: After dialing ##70 and hearing "71" - My phone starts to give me a busy signal. Regardless of this busy signal, the parked call seems fine.

Thanks!
Robert
 

DaveD

Joined
Nov 12, 2007
Messages
597
Likes
0
Points
16
#2
That is normal depending on the type of Phone you are using.
After it has announced the park number it either disconnects you or gives a tone that resembles engaged depending on type of phone
 

robclay

Joined
Mar 25, 2009
Messages
36
Likes
0
Points
0
#3
Thanks for the info. It is a Grandstream GXP2000. Is there a way to disable that? (I am about to check uncle google also...)
 

robclay

Joined
Mar 25, 2009
Messages
36
Likes
0
Points
0
#4
I haven't tested it yet... but when I get to my office I will:

"For each account setup on the phone, there is a setting labeled "turn off speaker on remote disconnect."

Sounds like this may be what the doctor ordered... I will report back.
 

robclay

Joined
Mar 25, 2009
Messages
36
Likes
0
Points
0
#5
This fixed the problem - Grandstream Configuration on the Account Settings page: Turn off speaker on remote disconnect: Yes...
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,902
Messages
130,887
Members
17,565
Latest member
omarmenichetti
Top