Call center module does not work

Joined
Mar 14, 2008
Messages
4
Points
0
:( I installed Elastix 1.0 and Call center module.
I cannot made it work!
When I use Agent Console, it calls the correct extension,
then asks for a password, and says "Agent logged in",
and it never enters the Agent console as shown in the Call center manual.
Can anyone help me!
How can I view the data I have uploaded to the campaign?

Thanks in advance
 
Joined
Mar 14, 2008
Messages
4
Points
0
I think the Call Center module - Agent Login has an error!
When the agent logs in, it receives a sucessful login message, but
if you go to the agents tab, it does not show the agent logged in.
And then asterisk shows an endless:

---------------------------------------------------------------------------
[pre]
-- Executing [*88881@from-internal:1] Set("SIP/9003-098b8418", "AGENTNUMBER=1") in new stack<br>
-- Executing [*88881@from-internal:2] NoOp("SIP/9003-098b8418", "AgentNumber is 1") in new stack<br>
-- Executing [*88881@from-internal:3] AgentLogin("SIP/9003-098b8418", "1") in new stack<br>
-- <SIP/9003-098b8418> Playing 'agent-pass' (language 'en')<br>
== Parsing '/etc/asterisk/manager.conf': Found<br>
== Parsing '/etc/asterisk/manager_additional.conf': Found<br>
== Parsing '/etc/asterisk/manager_custom.conf': Found<br>
== Manager 'admin' logged on from 127.0.0.1<br>
== Manager 'admin' logged off from 127.0.0.1<br>
-- <SIP/9003-098b8418> Playing 'agent-loginok' (language 'en')<br>
== Parsing '/etc/asterisk/manager.conf': Found<br>
== Parsing '/etc/asterisk/manager_additional.conf': Found<br>
== Parsing '/etc/asterisk/manager_custom.conf': Found<br>
== Manager 'admin' logged on from 127.0.0.1<br>
== Manager 'admin' logged off from 127.0.0.1<br>
-- Started music on hold, class 'default', on SIP/9003-098b8418<br>
== Agent '1' logged in (format ulaw/ulaw)<br>
== Parsing '/etc/asterisk/manager.conf': Found<br>
== Parsing '/etc/asterisk/manager_additional.conf': Found<br>
== Parsing '/etc/asterisk/manager_custom.conf': Found<br>
== Manager 'admin' logged on from 127.0.0.1<br>
== Manager 'admin' logged off from 127.0.0.1<br>
[/pre]
-------------------------------------------------------------------------------------
 
Joined
Aug 10, 2008
Messages
4
Points
0
I have the same problem agent console doesn't shows after agent login in.
Even the agent in asterisk console appears logged into the queue (show agents).

I activated php error log and when I submit the agent login form, the following messages appears in the php log:

[11-Aug-2008 03:23:15] Mon, 11 Aug 2008 03:23:15 +0000 - Got event.. newchannel
[11-Aug-2008 03:23:15] Mon, 11 Aug 2008 03:23:15 +0000 - No event handler for event 'newchannel'
[11-Aug-2008 03:23:15] Mon, 11 Aug 2008 03:23:15 +0000 - Got event.. newcallerid
[11-Aug-2008 03:23:15] Mon, 11 Aug 2008 03:23:15 +0000 - No event handler for event 'newcallerid'
[11-Aug-2008 03:23:15] Mon, 11 Aug 2008 03:23:15 +0000 - Got event.. extensionstatus
[11-Aug-2008 03:23:15] Mon, 11 Aug 2008 03:23:15 +0000 - No event handler for event 'extensionstatus'

any ideas? comments?
 
Joined
Jul 21, 2008
Messages
47
Points
0
I have the same problem. Is there a way to debug this ? Where to look for? Any clue?

Thanks
 

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
30,992
Messages
131,106
Members
17,716
Latest member
Orbit114
Top