Call Center dialer problem

Discussion in 'General' started by ciacho, Jul 4, 2008.

  1. ciacho

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Welcome,

    I setup campaign, add some numbers to call, etc...
    elastixdialer is running..
    When I login to agent console my softphone ring => enter PASS#. I got this screen:
    [​IMG]

    and MOH in phones.

    Log from dialer:
    Code:
    ----------------------------------------
           Marcador predictivo en PHP
          (PHP implementation, v1.0)
        Powered by Palosanto Solutions
    
          Please report bugs/issues at:
            [email=a_villacis@palosanto.com]a_villacis@palosanto.com[/email]
    ----------------------------------------
    2008/07/03 06:06 : Main log located at /opt/elastix/dialer/dialerd.log
    2008/07/03 06:06 : (ProcessMonitor) PID = 2932, monitor started normally
    2008/07/03 06:06 : (DialerProcess) starting up process...
    2008/07/03 06:06 : (DialerProcess) Usando host de base de datos: localhost
    2008/07/03 06:06 : (DialerProcess) Usando host de Asterisk Manager: 127.0.0.1
    2008/07/03 06:06 : (DialerProcess) Usando umbral de llamada corta: 10 segundos.
    2008/07/03 06:06 : (DialerProcess) INFO: Iniciando sesi
     
  2. protenus

    Joined:
    Feb 28, 2007
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    This has something to do with the time settings of the campaign. We did a work around to make it work....


    Please see this post.

    Here
     

Share This Page