Broadvoice-outgoing fine, no incoming calls

daytonbrown

Joined
Feb 16, 2011
Messages
1
Likes
0
Points
0
#1
Hi all,

I'm having a problem with my new elastix install. When I direct connect my X-Lite to my Broad Voice account, bot in bound and out bound work great.

On my elastix server, not so much. Outbound works great, but inbound I get nothing except an almost immediate bounce to the broadvoice voicemail. Here is my trunk setup.

type=peer
user=phone
host=sip.broadvoice.com
fromdomain=sip.broadvoice.com
fromuser=2482460221
secret=XXXXXXXXXXX
username=2482460221
insecure=very
context=from-BroadVoice
authname=2482460221
dtmfmode=inband
dtmf=inband
canreinvite=no
progressinband=yes

Incoming settings / user are blank.

I have an inbound route that directs everything to my softphone.

On the sip debug I only get 2 lines whenever I call in.

== Using SIP RTP TOS bits 184
== Using SIP RTP CoS mark 5

Thanks,
 

schleid

Joined
Feb 17, 2011
Messages
19
Likes
0
Points
0
#2
Try this configuration except for the registration line as I don't know if elastix use it.
I had the same problem but this config solved it

[outgoing settings]
PEER DETAILS

authname=[Your BV number]
canreinvite=no
context=from-broadvoice
dtmf=inband
dtmfmode=inband
fromdomain=sip.broadvoice.com
fromuser=[Your BV number]
host=sip.broadvoice.com
insecure=very
nat=yes
secret=[I remove it]
type=peer
user=phone
username=[Your BV number]

[USER CONTEXT] = SIP.BROADVOICE.COM

[USER DETAILS]
context=from-pstn
dtmf=rfc2833
dtmfmode=rfc2833
fromdomain=sip.broadvoice.com
host=sip.broadvoice.com
insecure=very
nat=yes
secret=[I remove it]
type=friend
user=[Your BV number]
username=[Your BV number]

registration = [Your BV number]@sip.broadvoice.com:[UR Sip Password]:[Your BV number]@sip.broadvoice.com/[Your BV number]
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,915
Messages
130,920
Members
17,595
Latest member
feparra121
Top