Blank Page When Click on PBX

jccr

Joined
Feb 13, 2008
Messages
4
Likes
0
Points
0
#1
After install today the version 1 Alpha when i click on PBX to access FreePBX i just receive a white page.
After checking the ssl error logs a found this:
[Tue Feb 12 20:35:39 2008] [error] [client 192.168.100.89] PHP Notice: Undefined index: HW_info in /var/www/html/modules/network_parameters/index.php on line 243, referer: https://192.168.100.183/?menu=sysinfo
[Tue Feb 12 20:35:39 2008] [error] [client 192.168.100.89] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/modules/sysinfo/index.php on line 62, referer: https://192.168.100.183/?menu=repositories
[Tue Feb 12 20:35:56 2008] [error] [client 192.168.100.89] File does not exist: /var/www/html/0.gif, referer: https://192.168.100.183/
[Tue Feb 12 20:36:00 2008] [error] [client 192.168.100.89] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/modules/sysinfo/index.php on line 62, referer: https://192.168.100.183/
[Tue Feb 12 20:36:04 2008] [error] [client 192.168.100.89] PHP Fatal error: Call to undefined method DB_Error::getAll() in /var/www/html/admin/functions.inc.php on line 526, referer: https://192.168.100.183/?menu=load_module
[Tue Feb 12 20:37:05 2008] [error] [client 192.168.100.89] PHP Fatal error: Call to undefined method DB_Error::getAll() in /var/www/html/admin/functions.inc.php on line 526, referer: https://192.168.100.183/?menu=load_module

ANY IDEA??

THANKS FOR YOUR HELP ;)
 

bmacias

Joined
Sep 27, 2007
Messages
205
Likes
0
Points
0
#2
I don't sure, but try make a ampotal restart in the console server.
 

jccr

Joined
Feb 13, 2008
Messages
4
Likes
0
Points
0
#3
I don't understand what you say ampotal? where?
I installed version 1 alpha.
I sond other problems like on extras when you click there shows:
DB Error: extension not found

thanks
 

bmacias

Joined
Sep 27, 2007
Messages
205
Likes
0
Points
0
#4
ok, when failed freePBX, you can use cmd:

amportal restart

this cmd run in a terminal.

Doing this can not tell you how much but try.<br><br>Post edited by: bmacias, at: 2008/02/14 00:54
 

jccr

Joined
Feb 13, 2008
Messages
4
Likes
0
Points
0
#5
didn't work.
Asterisk restart ok
FOP restart ok
But still the same
when click on PBX link white page shows.

Any idea?
 

jccr

Joined
Feb 13, 2008
Messages
4
Likes
0
Points
0
#6
I found the problem.
was the php-mysql module and the centos key
the fix for this issue is to install some missing rpms

rpm --import /etc/pki/rpm-gpg/RPM-GPG-KEY*
yum install distcache
yum install mod_ssl
service httpd restart
yum install php-mysql

THANKS FOR ALL
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,902
Messages
130,887
Members
17,565
Latest member
omarmenichetti
Top