Beta CallCenter Module for 1.0

Discussion in 'General' started by vrsilva, Mar 14, 2008.

  1. vrsilva

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    The module CallCenter don't load all reports, just report break. And the tables of database "Call_Center" are empty. Where is load the information ?

    Thanks and sorry my bad english!!

    Vanessa
    SP-Brazil
    vrsilva@gmail.com<br><br>Post edited by: vrsilva, at: 2008/03/13 22:06
     
  2. adminad

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Just be sure that you're using a 1.0 version. That modules does not work with older versions.
     
  3. vrsilva

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I know ... I work with Elastix Distro 1.0-beta9 ... The module does not work with 1.0 beta too ?
     
  4. lek

    lek Guest

    Hmm... weird. Maybe you stopped the module installation before it finish.

    Could you try to reinstall?
     
  5. vrsilva

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I reinstall the Elastix and the module. The problem still happens. I believe it is a problem of setting. Do you have the how-to to setup the callcenter module ?
     

Share This Page