Batch Of Extensions Problems

Discussion in 'General' started by Dikic, Aug 18, 2010.

  1. Dikic

    Joined:
    Aug 18, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Hi to everyone,

    i have a little problem with Batch Of Extensions in Elastix 2.0 and also in previous version.

    Problem is as follows:

    1. Create one extensions manually, with Outbound CID and Inboud DID
    2. Download .csv file
    3. when open, with text editor or excel, Outbound CID is in this format
    ""38518885200"<38518885200>" and DID field is empty, just ""
    4. after re-uploading .csv file, Outbound CID in the web interface is in the wrong format

    38518885200"<38518885200>" and Inbound DID is empty

    I have tried every combination, and ther is no way i can get this right,

    Please advise! THX!
     
  2. rafael

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    1,454
    Likes Received:
    1
    Hi Dikic,

    Welcome to the Elastix Forums. It seems to be a bug. The best thing you can do is reported in http://bugs.elastix.org. Please share the issue number here.

    best regards,

    Rafael
     
  3. Dikic

    Joined:
    Aug 18, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
  4. rafael

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    1,454
    Likes Received:
    1
    Thank you. Eduardo Cueva es working right now on that.

    Regards,

    Rafael
     
  5. Dikic

    Joined:
    Aug 18, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Great! Thanks!
     

Share This Page