backup/restore module not working

osmose

Joined
May 29, 2010
Messages
13
Likes
0
Points
0
#1
Hello,

I have installed a new system at my office and want to do a full backup.
The manual full backup from the webGuI is not working.
It sends me to a blank page and nothing happens even if I wait.

Any help

I have also set schedule backup to "Daily" but i found no setting on what time should do the backup everyday ....

Any suggestions??

Thanks a lot
 

eiger3970

Joined
Apr 29, 2009
Messages
112
Likes
0
Points
0
#2
I have the same issue. I believe one of the files is buggy.
I have selected 'Perform a backup' and selected all options.

I then tested by only selecting one backup option (eg: Endpoing Database). This worked in a matter of seconds and the FTP drag and drop actually worked with no bugs or delays!

I've just come across this issue and have had the full backup running for 1 hour so far. I will leave it for another 12 hours and see if it fails. I'm only using 5GB of my tiny 16.44GB HDD so it shouldn't take 1 hour...so far?
 

eiger3970

Joined
Apr 29, 2009
Messages
112
Likes
0
Points
0
#3
Well I analysed the reasons blocking the backup. After 15 hours the full backup with all selected did not complete.

See the list below if you want to partially backup your files.
FYI: this backup of 194MB took 7 minutes to complete backup.

Endpoint
Database
Configuration Files

Fax
Database
PDF

Email
Database (causes problem, goes to blank screen).
Mailbox

Asterisk
Database (causes problem, goes to blank screen).
Configuration Files
Monitors (Heavy Content)
Voicemails (Heavy Content)
Sounds
Music on Hold
DAHDI Configuration

Others
SugarCRM Database
VtigerCRM Database (causes problem, goes to blank screen).
A2billing Database (causes problem, goes to blank screen).
Mysql Database (causes problem, goes to blank screen).
Menus and Permissions
Flash Operator Panel Config Files

Others
Calendar Database
Address Book Database
Conference Database (causes problem, goes to blank screen).
EOP

Personal note:
Vtiger is so buggy I cannot recommend it.
1. Backup of Vtiger will not work.
2. Unable to change invoice details unless messing around with PHP.
3. Using invoices greater than 5 pages and it gets buggy and won't line up invoices with pages and carries over to multiple pages, creating a 30 page document with blank pages in between.
4. Many other bugs I haven't documented.
 

osmose

Joined
May 29, 2010
Messages
13
Likes
0
Points
0
#4
There is a Bug report on palosanto ...it should be fixed soon.
 

newboy

Joined
Mar 11, 2009
Messages
60
Likes
0
Points
0
#5
Any update or any fix yet?
 

osmose

Joined
May 29, 2010
Messages
13
Likes
0
Points
0
#6
Nop as far as I know!
 

jgutierrez

Joined
Feb 28, 2008
Messages
5,737
Likes
0
Points
0
#7
That happens because the amount of data that you want to backup/restore is too big...
I will recommend you two options:
1. Perform your backupper blocks (not a global backup, but per parts)
2. Increase the php amount of resources, edit /etc/php.ini and find for the lines that says:
max_execution_time, max_input_time, memory_limit
I may think, that setting up memory limit to 512MB may help you the most...
Then execute from shell: service httpd restart
Then try again the backup/restore process
 

JoTo

Joined
Aug 6, 2010
Messages
2
Likes
0
Points
0
#8
Using: Elastix 2.0.1

Hello,

i have the exact same problem.

i followed Karmas suggestion and edit my php.ini like he said. Then i tried to backup the section "Asterisk" only again. But with no success. Again a blank page.

A short peek in the ssl_error_log of apache show me the following error:

"[error] [client 192.168.99.103] PHP Fatal error: Call to undefined method paloSantoFTPBackup::existSchemaDB() in /var/www/html/modules/backup_restore/index.php on line 2009, referer: https://192.168.99.46/?menu=backup_restore"

Seems there is a bug in PaloSanto custom script. Oh and please notice: I don't use FTPBackup, just want to get an ordinary backupfile on my Elastix server.

Please give me a helping hand.

TIAVM
JoTo
 

JoTo

Joined
Aug 6, 2010
Messages
2
Likes
0
Points
0
#9
OOOPS!

sorry i mixed up the name. I meant i followed jguiterrez advise (not Karmas :) ).

Seems this forum does not allow editing posts. :( At least i haven't found an edit button.

Please have mercy, it was my first post and i'm an Elastix/Asterisk newbie. Thank you for your patience.

Greetings
JoTo
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,902
Messages
130,887
Members
17,565
Latest member
omarmenichetti
Top