Auto Dial-Out Message Not Working

piyush_rahate

Joined
Jul 30, 2009
Messages
7
Likes
0
Points
0
#1
Hi,
I have got elastix configured and it was working quite fine a week back. In the meantime I renovated my front end site, though nothing was changed on elastix server or in the scripts which initiated the call to elastix server, I stopped receiving the calls from the Auto Dial out system. I checked and checked again the files for finding any changes to existing system but could not find one in the existing.

Only one error that i think I committed is that get error log, I downloaded the php.ini, edited it on windows machine and uploaded, similarly for the phpagi.php file under the verbose function uncommented the syslog option on windows machine and uploaded it to elastix server. I assume that this might not be reason as I did this since I was not receiving the calls.

Any pointers/suggestions will be really helpful.
Thanks
 

dicko

Joined
Oct 24, 2008
Messages
4,099
Likes
0
Points
0
#2
Check the files you edited in windoze for line termination character(s), use an editor that understands unix text files and re save and then uplload and then check, or perhaps simpler, just edit on the Elastix box.

(Hint for the bash impaired

yum install -y mc; mc

find your file and press f4 )
 

piyush_rahate

Joined
Jul 30, 2009
Messages
7
Likes
0
Points
0
#3
Thanks Dicko,
Will once more check the files for compatibility issues.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,902
Messages
130,886
Members
17,563
Latest member
dineshr
Top