Asterisk exit on status 139

Discussion in 'General' started by abukhazneh, Apr 1, 2009.

  1. abukhazneh

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    we have aproblem in our system it give this error on the console screen
    Asterisk ended with exit status 139
    Asterisk exited on signal 11
    Automatically restarting asterisk
    mpg123:no process killed

    and we lost all the the ingoing and outgoing calls at once i dont know what happened and how to solve this issue pliz any idea will help and at this period we are recieving large faxes

    my system is elastix 1.3 and we have 60 extensions working on it

    thnx in advance
     
  2. ramoncio

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    0
    Have a look at the full logs, you should see the problem there.
    It can be a bad module, or something like that.
     
  3. abukhazneh

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    the only module i suspect is the costum context module, may it be the reason for this ??? cause i see at the log so many warrnings about this module ,

    but the problem that i cant make call restrictions for the outbound calls without this module ....
     
  4. ramoncio

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    0
    Try removing the module and see if that was the problem. But I meant an asterisk module, not a freePBX module.
    You can make the restrictions manually editing the dialplan, but it will not be as easy as using the module.
    When do you have the problem? Ramdomly? at restart? during a call?
    Try enabling debug and doing tail -f /var/log/asterisk/full in one console while you restart asterisk in another console.
     
  5. abukhazneh

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    i dont think moving this module or any module will solve the problem cause, the system was working so smoothly and without any failures during the past month , and this problem began just 2 days ago that suddnly when the costumers are talking on their phones the calls are droped and nothing works and i noticed something that this problem happens while we are recieving large size faxes i dont know if it will cause any problem of this kind...
     
  6. ramoncio

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    0
  7. abukhazneh

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    we are using E1 with hylafax and IAX modems , another thing the link you posted didnot work
     
  8. Patrick_elx

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    1,120
    Likes Received:
    0
    I had:
    Asterisk ended with exit status 134
    Asterisk exited on signal 6.
    Automatically restarting Asterisk.

    and it is linked to a paging problem with asterisk 1.4.23 that is supposed to be fixed in 1.4.24 (when the repo will be up I hope)

    http://bugs.digium.com/view.php?id=14308
     
  9. ramoncio

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    0
    This wasn't a link. Something weird with the Fireboard forum app.
     
  10. abukhazneh

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    but paging is inactive in our elastix and our system is 1.3 and i saw that it is the most reliable elastix version till now ,,
     

Share This Page