Asterisk authentification Connection problem

Discussion in 'General' started by batman256, Jan 21, 2009.

  1. batman256

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    hello
    i have problem with agent console they display :

    Call Center Module >Agent Console >Agent Screen Shows No Active Calls Time Display :00:00:00

    i think the problem is bad authentification in
    Call Center Module > config > Asterisk Connection
    i put my root elastix password and try the web admin password

    asterisk -r :
    Parsing '/etc/asterisk/manager.conf': Found
    == Parsing '/etc/asterisk/manager_additional.conf': Found
    == Parsing '/etc/asterisk/manager_custom.conf': Found
    == Parsing '/etc/asterisk/users.conf': Found
    == Connect attempt from '127.0.0.1' unable to authenticate
    == Parsing '/etc/asterisk/manager.conf': Found
    == Parsing '/etc/asterisk/manager_additional.conf': Found
    == Parsing '/etc/asterisk/manager_custom.conf': Found

    please what's the right asterisk login/password
     
  2. batman256

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    i find it at manager.conf
     
  3. telecomtechnician

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Hi there, did you find the correct login and password? by default is admin/elastix456. Of course you can change it.

    Remember that you have to do a LOGIN in the configuration TAB, everytime you reboot your server. There is a way to put this automatic, but you have to do it through the linux shell commands.

    I will tell you that, when you explain me how you put the autodialer to work on outbound campaign in the sip trunk (elastix 1.3). I have the same issue and had not been able to put it to work and because it is a production server, I can not play with it very much.

    Waiting for your comments

    David Medina
     
  4. batman256

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0

Share This Page