all page

Discussion in 'General' started by coryjsanders, Sep 29, 2010.

  1. coryjsanders

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    181
    Likes Received:
    0
    I have the *80xxxx for phone to phone paging working. Can anyone tell me how to program for an all phone page? Thanks. Polycom IP335, 450, 550 phones. Running 1.6.
     
  2. dicko

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    4,099
    Likes Received:
    0
    Does the FreePBX "Paging and Intercom" page not meet your needs? *80xx is for intercom, paging groups several endpoints into the same rtp broadcast (hardware dependant, But I assume Polycoms can do that)
     
  3. coryjsanders

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    181
    Likes Received:
    0
    dicko, Have a 2.0 box up and running nicely. I am editing my phone.cfg files with XML Notepad now. When I had Paging/Intercom working on my 1.6 box, I was using Notepad to edit the .cfg files, and to make the function work I inserted
    <alertInfo voIpProt.SIP.alertInfo.1.value="Ring Answer" voIpProt.SIP.alertInfo.1.class="4" />
    <RING_ANSWER se.rt.4.name="Ring Answer" se.rt.4.type="ring-answer" se.rt.4.timeout="2000" se.rt.4.ringer="2"
    se.rt.4.callWait="6" se.rt.4.mod="1"/>

    at the end of my reg section. I tried this with XML Notepad and it sticks it in a section at the bottom of reg 6.

    When I dial *80xxxx I get two rings and a busy signal. Can you help?

    Thanks. Cory
     
  4. coryjsanders

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    181
    Likes Received:
    0
    So, dicko, I made this work in the XML editor. Wasn't so hard when I figured out how the formatting on the XML editor corresponds to a Notepad editor.

    I am unable to make chito's sip.cfg version work. Wish I could!
     
  5. jeffik

    Joined:
    Feb 17, 2009
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Hello, I am trying to make paging work on Elastix 2.0.0-31 on a Polycom 335. I am not an xml programmer. I have read some postings but they all start making reference to a
    RadiusCat server and I can not even figure out what that is. I am guessing there is no way to enable paging through the gui. If anybody can help I may offer a bounty.

    Thanks in advance.
     

Share This Page