Agent Console stops working

Discussion in 'General' started by gjoseval90, Jul 21, 2010.

  1. gjoseval90

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi all

    We have some issues when using CallCenter module with campaigns.

    (Randomly) Whether is the first call received by the agent or the 10th one, the Agent console stops working:

    -No call info is showed in console (nor forms, nor scripts)
    -Even if a call is placed, the status bar says "no active call"
    -The hangup button does not work

    The only way to get it working again is to close session and enter again.

    We have tested the console with Firefox (2,3), IE (7,8), Chrome, in windows and linux machines... and Elastix 1.6, 2....... same result!

    Anyone experienced this problem before?

    Please help!



    Thank in advance
     
  2. jgutierrez

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    5,737
    Likes Received:
    0
    If that issue happens again, try pessing from the softphone or hardphone any digit, and check if the information was displayed
     
  3. gjoseval90

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Thanks JGutierrez
    Same result... No info... console "dies".
    Version:
    elastix.noarch 2.0.0-27
    elastix-callcenter.noarch 2.0.0-8

    This is happening now with first call ... there is no way to work with console.
     
  4. marceloferes

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I have exactly the same problem. I am using the lastest version of elastix and callcenter module.
    The agent console stops (freeze) always when there is a call, but the data about the it doesn't appear on the screen. That call also does not appear on the CVS data of the campain.
     
  5. jgutierrez

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    5,737
    Likes Received:
    0
    The module is on revision, this case has been confirmed. A fix will be ready soon.
     
  6. gjoseval90

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    jgutierrez thanks for your reply....

    How can I get some feedback for this issue or know when will it be solved?
     
  7. gjoseval90

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi all..any feedback for this bug?

    Thanks in advance
     
  8. jgutierrez

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    5,737
    Likes Received:
    0
  9. gmeles

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Problem exists with the newest version as well
     
  10. jgutierrez

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    5,737
    Likes Received:
    0
    If it still happens, I will suggest you to post the bug in our bug tracker, that way you will help solving the bug, in case it remains.
    bugs.elastix.org
     

Share This Page