after upgrade to 1.3 the queue is broken in FOP

Discussion in 'General' started by cmrahman, Nov 30, 2008.

  1. cmrahman

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    The queue is no longer showing in the FOP. I created a queue 6001 but it is not showing. Any clue what happen here and how to fix this?

    Thanks

    :blink:
     
  2. fracapu

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Teorically al the buttons are in the file /var/www/html/panel/op_buttons_additional.cfg and at the end of this file there are the Queues.

    Ex:

    [QUEUE/600]
    Position=42
    Label="label"
    Extension=-1
    Context=from-internal
    Icon=5
    Panel_Context=default

    You should add this lines at the end of the file, but every time you reload the configuration from the web gui (or restart you server, i don't have tried this) Elastix overwrite this file; for apply the changes you should do an amportal restart and this overwrite you changes...
    I'm looking how to hand-edit this file without let Elastix overwriting it every time...
    I hope this can be a start for you...
    Ciao
     
  3. fracapu

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Hi,
    I've hand edited the file /var/lib/asterisk/bin/retrieve_op_conf_from_mysql.pl and now I can modify the file /var/www/html/panel/op_buttons_additional.cfg without changes at all the reload from Elastix.
    I've just added some # in front of the "script" that write the configuration at every reload...
    I've attached the modified file, so you can handedit the FOP without any problem.
    BR
    Francesco http://forum.elastix.org/old_files/retrieve_op_conf_from_mysql.txt
     
  4. fracapu

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    I'm sorry, but now the queue doesn't work...
    I've to find a different way...
    I'll let you know!
     

Share This Page