After IP change mysterious failed registrations

Discussion in 'General' started by parker b, Mar 8, 2010.

  1. parker b

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    I recently changed the public IP address associated with my elastix system and updated all the hardphones and everything appears to be working fine but I am getting strange errors in the asterix logs:

    Mar 8 14:04:35 NOTICE [2705] chan_sip.c: Registration from 'XXXX' failed for 'XXX.XXX.XXX.234' - No matching peer found

    The .234 address represents the OLD IP address of my system. It was changed to .237

    I have tested all the devices and everything works but I get the error from the log above every few seconds on each of my hardphone extensions (8 of them repeat this in the logs over and over). I am using Aastra 9133i phones and have quadruple checked settings and the registrar (and all other IP related settings) in the phones ends in .237 - nothing references the old .234 address.

    My daily logs are now excessively long (26K or more entries). Any idea where to start to find the problem???

    Also, I checked the 'ethernet0' setting and it is .237 where it belongs.

    Thanks,
    Parker B
     
  2. dicko

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    4,099
    Likes Received:
    0
  3. parker b

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    We shall see, thanks for the direction. Will update progress.
     

Share This Page